Icerige atla
Extraloob

torque en büyük hatası

· 11 Yanıt · 997 görüntüleme
B
burock73 OP ⭐ 17y
arkadaşlar lütfen yardım edin son zamanlarda bana bnm işletim sistemi Xp TORQUE hata raporu gönder göderme die bişe gelior yardım plz sonra kendiliğinden dc oluyor yardım!!!!!
11 Yanıt
S
önce başlıgı küçültürmüsün
B
burock73 OP ⭐ 17y
tmm
B
burock73 OP ⭐ 17y
düzelttim
S
Bilgisayarım sağ tık / Özellikler / Gelişmiş sekmesi / hata bildirimi/ hata bildirimini devre dışı bırak/önemli hata oluştuğunda bana bildir deki ticki kaldırın/ Aynı sekmede Başlangıç ve kurtarma / ayarlar Sistem hatası / Yönetim uyarı gönderdeki ticki kaldırın
bunları yaptıktan sonra Antivirüs Programınızla FullScan Yapın Düzelecektir...
B
burock73 OP ⭐ 17y
şimdi yapdıımda ise dedklerinizi aynen uyguladım vede torquela başdan girmek zorunda kalmışdım girdi fakat karakter seçimini ypdıımda torque hemn kendiliinden kapandı ve oyun gelmior neden olabilir
B
burock73 OP ⭐ 17y
daha dorusu şöle izah edeim bn virüs programı ile scan etmedim 2.si ise sizin dediklerinizin hepsini yapdım ve ayrıca oyuna girdi karakteri seçdim taam gircekdi torque kapandı kendiliğinden
B
burock73 OP ⭐ 17y
karakter seçiminden sonra swap to client demeden kapanıor ne yapmam gerek
B
burock73 OP ⭐ 17y
lütfen cevap acill
B
burock73 OP ⭐ 17y
çok saolun sorun çözüldü teşekkürler 😗 forum silinebilir
C
Cobalt ⭐ 18y
Bilgisayarım sağ tık / Özellikler / Gelişmiş sekmesi / hata bildirimi/ hata bildirimini devre dışı bırak/önemli hata oluştuğunda bana bildir deki ticki kaldırın/ Aynı sekmede Başlangıç ve kurtarma / ayarlar Sistem hatası / Yönetim uyarı gönderdeki ticki kaldırın
bunları yaptıktan sonra Antivirüs Programınızla FullScan Yapın Düzelecektir...

Tşkürler dediklerini yaptım umarım sorun çozülür.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: