arkadaşlar lütfen yardım edin son zamanlarda bana bnm işletim sistemi Xp TORQUE hata raporu gönder göderme die bişe gelior yardım plz sonra kendiliğinden dc oluyor yardım!!!!!
torque en büyük hatası
· 11 Yanıt · 997 görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
S
silkroadlife
⭐ 17y
önce başlıgı küçültürmüsün
tmm
düzelttim
S
silkroadlife
⭐ 17y
Bilgisayarım sağ tık / Özellikler / Gelişmiş sekmesi / hata bildirimi/ hata bildirimini devre dışı bırak/önemli hata oluştuğunda bana bildir deki ticki kaldırın/ Aynı sekmede Başlangıç ve kurtarma / ayarlar Sistem hatası / Yönetim uyarı gönderdeki ticki kaldırın
bunları yaptıktan sonra Antivirüs Programınızla FullScan Yapın Düzelecektir...
şimdi yapdıımda ise dedklerinizi aynen uyguladım vede torquela başdan girmek zorunda kalmışdım girdi fakat karakter seçimini ypdıımda torque hemn kendiliinden kapandı ve oyun gelmior neden olabilir
daha dorusu şöle izah edeim bn virüs programı ile scan etmedim 2.si ise sizin dediklerinizin hepsini yapdım ve ayrıca oyuna girdi karakteri seçdim taam gircekdi torque kapandı kendiliğinden
karakter seçiminden sonra swap to client demeden kapanıor ne yapmam gerek
lütfen cevap acill
çok saolun sorun çözüldü teşekkürler 😗 forum silinebilir
Bilgisayarım sağ tık / Özellikler / Gelişmiş sekmesi / hata bildirimi/ hata bildirimini devre dışı bırak/önemli hata oluştuğunda bana bildir deki ticki kaldırın/ Aynı sekmede Başlangıç ve kurtarma / ayarlar Sistem hatası / Yönetim uyarı gönderdeki ticki kaldırın
Tşkürler dediklerini yaptım umarım sorun çozülür.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap