Icerige atla
Extraloob

Torque 2.1 [ Clientless ] LEGEND IV+ [Güncel] 1.210

· 443 Yanıt · 71K görüntüleme · Sayfa 6 / 23
Yanıtlar
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ban oranı var mı????

Ban oranı nedir diye sorsaydın bir cevap verebilirdim lakin böyle bir soruya nasıl bir cevap verilir bilemedim 🍿

Kemalist Hocam Giriyorum clientless'e alıyorum sonra girmesi için swap yapıyorum tekrar...yukleme alanında kalıyor bunu nasıl çözerim yardım eder misin..?

Baştan deneyeceksin.

Arkadaslar program gayet ii yalnız oyunu acıo now loadıng ekranında donup kalıo yaw nolur bı bılgı verın bunun hakkında ne yapmalıyım ?

Baştan deneyeceksin.

bişe sorucam bu torque i bot ile kullanmak mümkünmü mesela sroking ile çalısırmı??

Çalışır lakin büyük ihtimal donar.

Loading Geliyor ve loading ilermiyor yardım lütfen

Baştan deneyeceksin.
P
Kemalist , Hacım bu programdan beni niye haberdar etmedin plvl charlarım farm yapıyor sbot yüzünden vallahi dün gece aklıma geldi kullanmaya başladım takır takır 0 gap plvl oh 😄
Bunca emek boşa gitti şimdiye 3. buff ı alırdım 😄
E
EmpaTi_1 ⭐ 17y
Chara gırıyor selecet dıyorum swamp dedıgımde retun bılmem bısey dıyor sorunum ney:)
C
Claire ⭐ 18y
Sorun bumu ?
1-) You need a method of return to use this feature.If you thik this is a mistake,either teleport or relog.

Return Scroollar'ınızı bir araya toplayıp sayfa 1'de 1.sıranın 3.slotuna koymanız gerekmekte.

Alıntı.
T
Try2Love ⭐ 17y
otomatik part kabul ediyor mu bu 😄
T
Try2Love ⭐ 17y
biri bana soleyene bilir mi bu clientless ta soktugum charı nasıl pt me alıcam

aynı soruyu bn sormak istiorm!!! 😢
0
0tt0maN ⭐ 18y
yaw oyunu ekrana getirdikten sonra tekrar clientless hale nasıl geri getirecez
C
canalan54 ⭐ 18y
virüs var bunda
H
bakarmısınız bi bende serverlar gelmiyor programı açtığım zaman :?
B
beyyz ⭐ 17y
bakarmısınız bi bende serverlar gelmiyor programı açtığım zaman :?

sronun sıtesıne gır olmassa sroyu ac lısteye bak sonra cık srodan tekrar programı dene olması lazım...
E
error67 ⭐ 17y
Way yaw Herşeyi var bide botla calıssa'ya bu :)) Emege Saglık
U
utkua ⭐ 17y
ben indirdim şifre istiyo :??
H
hkmbgm58 ⭐ 17y
ya beyler napıcam simdi ya kardes bu hata client disconnet ??????????????? giriyorum to client diyom açılıyor tam gircekten ekran gidiyor client disconnet yazıyor ne olabilir
T
TwiLighT ⭐ 18y
programı çalıştırmak, kurmak vb. için ilk mesaja bakmanız (bakıpta görmeniz) yeterli.

Rar Pass:

www.extraloob.com
K
kaangs5 ⭐ 19y
beyler bi yardım edin kulanım için herşeyi yaptım torqueye tıklıyorum diyorki:uygulama yapısı doğru deil yeniden yükleyiniz vs. yardım ediiin:(
J
Josephine ⭐ 17y
beyler bi yardım edin kulanım için herşeyi yaptım torqueye tıklıyorum diyorki:uygulama yapısı doğru deil yeniden yükleyiniz vs. yardım ediiin:(

Bende de aynı problem mevcut...
A
atinsan ⭐ 17y
yha bnde sorun cıkarıyor snn dediqin her şeyi yaptm ama olmuo aLn hatayıda koyayım bna yardımcı olun...
Uyqulama yapılandırması doğru olmadığından, bu uygulama başlayamadı. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. Diyor ama 3 kere yükledm qene olmadı lütfen bi yardım
T
TuRKs41 ⭐ 18y
yha bnde sorun cıkarıyor snn dediqin her şeyi yaptm ama olmuo aLn hatayıda koyayım bna yardımcı olun...
Uyqulama yapılandırması doğru olmadığından, bu uygulama başlayamadı. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. Diyor ama 3 kere yükledm qene olmadı lütfen bi yardım

6-) Uygulama yapılandırması doğru olmadıgınıdan bu uygulama başlatılamadı.uygulamayı yeniden kurmak sorunu düzeltebilir. Bunun çözümünü bir üstteki maddede söylemiştim yine söyleyeyim ; http://www.dosya.tc/vcredist_x86.exe.html indirip kurun.

Bunu indir
L
lpn_harun ⭐ 17y
program calısmıyoo ama ? cavap beklıyorum
M
metalshock ⭐ 17y
program bağlandıktan sonra char seçimini yapar yapmaz windows programın çalışmasını durduruyor. nedeni ne olabilir ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: