komutları nereye yazıyoruz?
Torque 2.1 [ Clientless ] LEGEND IV+ [Güncel] 1.210
· 443 Yanıt · 71K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 23
Yanıtlar
Ohh be sonunda yaptim
Ohh be sonunda yaptim
nereye yazıyoruz söylermisin?
bak 2ci sekmede masterlist warya oraya yüksek lvl carinin ismini yaz add de
oyunda chara pm olarak komutlari yolla
oyunda chara pm olarak komutlari yolla
Deniyorum.Bende olmuyo diye çıkmıştım girene kadar:)
H
Heisenberg
⭐ 19y
Jason Harikalar Diyarında ^^
Süpersin.. ☕
inş. banlanma oranı diğeri gibi değildir diğerinde bi kere girmiştim salı banlamışlardı 😞
Eğer 5-6 tane açıcaksanız kullanın 1-2 char için bu risk alınmaz.
Emeğine sağlık gerçekten mükemmel bi çalışma olmuş. 🙄
eline saglik Jason gene döktürmüşsün lakin sorucagım bi soru var bu diğer clientless in editlenmiş ve geliştirilmiş haline benziyo peki bunda diğer clientless e göre ban oranı nedir ?
örnek diğerinde sağ bırakmıyolardı diğer haftaya banlanıyodu peki bunda denenmiş bi süreç varmıdır ?
Evet Cevap Lütfen 🤤
J
Jason Walker
⭐ 19y
eline saglik Jason gene döktürmüşsün lakin sorucagım bi soru var bu diğer clientless in editlenmiş ve geliştirilmiş haline benziyo peki bunda diğer clientless e göre ban oranı nedir ?
örnek diğerinde sağ bırakmıyolardı diğer haftaya banlanıyodu peki bunda denenmiş bi süreç varmıdır ?
Editlenmiş hali değil, baştan yazıldı. Ban riski diğerine göre daha az çünkü Silkroad klasöründe başlatıyorsun programı.
bu program ne işe yarıyor tam olarak bişey anlamadım :S
silkroadı clientsiz açıyorsun
şöyle bir özellik varmı JasonWalker mesela botlar otomatik pt atıo onlarınkını değilde senın belırdegın kısılerın pt davetını kabul etme gibi bi özellıgı war mı
evet.. charı acıyoruz diğeri ile haftaya ban yiyordu bu programda ban olasılığı nedir?
çok tesekkurler pekı bunda stall da kurablrmıyız ?
Önceki Clientlessle Kullandığım 7 charımda banlandı
bundada Banlanma ihtimali varmı
bundada Banlanma ihtimali varmı
Silkerrender dosyasının ismini nasıl deiştircez ne yazmamız gerekior ? acil cvp verin beyler
Banlanma riski nedir?Stall kurabiliyormuyuz?
S
SuperTroNicS
⭐ 19y
tam ben konu hazırlıcaktım torque ile ilgili ama jw benden önce davranmış saol
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap