Icerige atla
Extraloob

Torque 2.1 [ Clientless ] LEGEND IV+ [Güncel] 1.210

· 443 Yanıt · 71K görüntüleme · Sayfa 2 / 23
Yanıtlar
R
rey ⭐ 19y
komutları nereye yazıyoruz?
R
rey ⭐ 19y
Ohh be sonunda yaptim
T
TuRKs41 ⭐ 18y
Ohh be sonunda yaptim

nereye yazıyoruz söylermisin?
R
rey ⭐ 19y
bak 2ci sekmede masterlist warya oraya yüksek lvl carinin ismini yaz add de
oyunda chara pm olarak komutlari yolla
T
TuRKs41 ⭐ 18y
Deniyorum.Bende olmuyo diye çıkmıştım girene kadar:)
H
Heisenberg ⭐ 19y
Jason Harikalar Diyarında ^^

Süpersin..
P
plusTURK ⭐ 18y
inş. banlanma oranı diğeri gibi değildir diğerinde bi kere girmiştim salı banlamışlardı 😞
A
Apollon ⭐ 18y
Eğer 5-6 tane açıcaksanız kullanın 1-2 char için bu risk alınmaz.
M
MrsRome ⭐ 18y
Emeğine sağlık gerçekten mükemmel bi çalışma olmuş. 🙄
E
exotic ⭐ 18y
eline saglik Jason gene döktürmüşsün lakin sorucagım bi soru var bu diğer clientless in editlenmiş ve geliştirilmiş haline benziyo peki bunda diğer clientless e göre ban oranı nedir ?

örnek diğerinde sağ bırakmıyolardı diğer haftaya banlanıyodu peki bunda denenmiş bi süreç varmıdır ?

Evet Cevap Lütfen 🤤
J
eline saglik Jason gene döktürmüşsün lakin sorucagım bi soru var bu diğer clientless in editlenmiş ve geliştirilmiş haline benziyo peki bunda diğer clientless e göre ban oranı nedir ?

örnek diğerinde sağ bırakmıyolardı diğer haftaya banlanıyodu peki bunda denenmiş bi süreç varmıdır ?

Editlenmiş hali değil, baştan yazıldı. Ban riski diğerine göre daha az çünkü Silkroad klasöründe başlatıyorsun programı.
T
the_girl ⭐ 19y
bu program ne işe yarıyor tam olarak bişey anlamadım :S
P
plusTURK ⭐ 18y
silkroadı clientsiz açıyorsun
H
hoLaaa ⭐ 18y
şöyle bir özellik varmı JasonWalker mesela botlar otomatik pt atıo onlarınkını değilde senın belırdegın kısılerın pt davetını kabul etme gibi bi özellıgı war mı
A
AsMeMRh ⭐ 18y

evet.. charı acıyoruz diğeri ile haftaya ban yiyordu bu programda ban olasılığı nedir?
O
oOBoxerOo ⭐ 17y
çok tesekkurler pekı bunda stall da kurablrmıyız ?
B
BaFiRa ⭐ 19y
Önceki Clientlessle Kullandığım 7 charımda banlandı
bundada Banlanma ihtimali varmı
R
RuffLes* ⭐ 18y
Silkerrender dosyasının ismini nasıl deiştircez ne yazmamız gerekior ? acil cvp verin beyler
M
Mariachi ⭐ 18y
Banlanma riski nedir?Stall kurabiliyormuyuz?
S
tam ben konu hazırlıcaktım torque ile ilgili ama jw benden önce davranmış saol

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: