Icerige atla
Extraloob

Torque 2.1 [ Clientless ] LEGEND IV+ [Güncel] 1.210

· 443 Yanıt · 71K görüntüleme · Sayfa 12 / 23
Yanıtlar
_
Peki beyler oyuna giriyor eyw ama cliente geçmeden party nasıl yapcaz Plvl yapcam ama adamı görüyorum pt atamıyorum komutları nereye yazıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.... 🤔 🤔
E
erty1 ⭐ 17y
Otomatik mastery up var cok işime yarayacak ^^ 😘

bilader bayıldım imzana 😄
A
aykutgs54 ⭐ 19y
[19:25:40] Sending login data...
[19:25:43] Couldn't connect due to server traffic.
[19:25:43] <Disconnected>

Suan gırmeye calısıyor mu ?
A
aykutgs54 ⭐ 19y
Now loadıng hatasını cozersenız sevinirim
M
mokoko4121 ⭐ 17y
sa .kardeş bana c dosyası exe hatası veriyo uygulama hatası veieiyo .çözümünü hemen bulurmsun
L
leqendarym ⭐ 17y
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW LOADİİİİİİİNG !!!
T
TwiLighT ⭐ 18y
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW LOADİİİİİİİNG !!!

sa .kardeş bana c dosyası exe hatası veriyo uygulama hatası veieiyo .çözümünü hemen bulurmsun

karşılaştığınız hataları tam olarak yazar mısınız? aklımda bir cevap var ama tam sorun anlayamadım 🤔
S
sercanss2 ⭐ 17y
ben ne zamandır deniom bannlanmadı ama Joymax'tan Torque Uyarısı

Joymax son yaptığı açıklamada , oyuncularının kullandığı otomatik giriş programlarının başını çeken Torque Clientless'ı kullananlar için önemli bir uyarıda bulundu !

Yaptığı açıklamada , oyuncuların oyuna giriş için yaptığı denemelere - denemelerinin zaman aralıklarına bakılarak kullanıcı hesaplarının yasaklanacağı söyleniyor. Joymax bunu yeni illegal program tespit sistemi olarak açıklıyor.
S
sercanss2 ⭐ 17y
inşallah bannlanmaz cok emek var ya 😊
R
RiqueLme ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
bu ne yaf paso bunu verio 1 kere girdim bidaha full bu _?
T
TwiLighT ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
bu ne yaf paso bunu verio 1 kere girdim bidaha full bu _?

inventorynizde 1.sayfada 1.sıradan 3.slota return scroll koyun. sonra torque ile girmeyi deneyin 🎭
M
merter150 ⭐ 19y
arkadaşlar bende bu programı kullanıyodum bugün return hatası aldım....normal yolla girip return alıp slota koydm rahatçaoynadım bisüre sonra dc yedm....sonra torqueyle grmeye çalıştım 6-7 defa grfim ama hep loadingde dondu.... sonra normal yolla yne girmeyi başardım baktımki charlarım yok olmuş...görnce şok oldum ve ne yapcağımı bilmiyorm bu durmda olan arkadaşlar varsa msj atsın...
T
trkno ⭐ 17y
window/system32/drivers/tec host da bunlar var bişe yapmam gerekli mi??

ayrıca aynı hesaptan bir char a girebiliyorken diğerine giremiyorumm loading de donup kalıyorr.....

# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
E
emc ⭐ 18y
Return Scroll olduğu halde bende giremiyorum. 1 sayfa , 1 sırada ve 3.slotta scroll duruyor. 49 adet return scroll var. Bu şekilde girmek istediğim 3 adet charım var giremiyorum.
L
leqendarym ⭐ 17y
Now loadingde takılıyor :S
O
OutlawS ⭐ 18y
arkadaşlar gayet güzel çalısıyor ama 2ci client i açtıgımda 2ci client tam açılıyor ve hide oluyor görev yöneticisinde çalısıyor ama masa üstünde yok charda oyunda oluyor bu arada bu yüzden 2ci charı açamıyorum yardım edermisiniz
E
emc ⭐ 18y
arkadaşlar gayet güzel çalısıyor ama 2ci client i açtıgımda 2ci client tam açılıyor ve hide oluyor görev yöneticisinde çalısıyor ama masa üstünde yok charda oyunda oluyor bu arada bu yüzden 2ci charı açamıyorum yardım edermisiniz

> Belki Ram az geliyordur. İşlemci Çift çekirden veya daha fazla ise görev yöneticisinden Tek işlemci kullanıma ayarlamayı deneyin.
> Bende 3 GB ram var. Aynı anda Swap to Client ile en fazla 4 adet client açabiliyorum. Rumata ile Sorunsuz 9 adet açabiliyordum. Galiba başta yükleyen gameguard sıkıntı çıkarıyor.
H
habbem ⭐ 18y
Güzel program
L
leqendarym ⭐ 17y
Now loadingte takılıyor eskiden qirioyrudum ama şimdi olmuyor yardıım xD
P
pastorize ⭐ 17y
Serverlar gözükmüyo bende 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: