torque çalışıyor ama guıld resimleri yok ndn olabilir?
Torque 2.1 [ Clientless ] LEGEND IV+ [Güncel] 1.210
· 443 Yanıt · 71K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 11 / 23
Yanıtlar
bununla 2 ci çarı açınca login oluyor çar ama şöle bir yazı çıkıyor client gelmıyor you need a method of returun to use this feature teleport or relog dıye ? ne yapmam lazım
returun scroll olmassa oyuna gıremezmıyız bununla???
malesef 😄 benim de bitmiş farketmedim. normal girip return koyam (:
Arkadaşlar yardım edin lütfen Charım oyunda diil giriyorum The account already logged in dio
L
leonidas.300
⭐ 18y
Teşekkürler..
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
2Tane soru sorucam
1- Bu program botla kullanılabiliyor mu?
2- Her girişinde Return çekiyor bunu nasıl engelleriz(engelliyebilirmiyiz) ?
2Tane soru sorucam
Hayır
Hayır
Kardeş Eline Saqlık Çok qzl olmuş ama Bi Sorun War Sanırım Oyuna Tam 1 Saat Ciwarında Denedim ama Almadı ve Sendinq Loqin Deta yani deneme kısmında Disconnecdet yazıyor oyuna Giremiyorum Yani Nedeni Ne Olabilir Acil Cvp pls...
Kardeşim Çok qzl Olmuş Eline Saqlık ama Su Sorun Neden Olabilir Yaklaşık 1 Saattir Deniyor Oyuna Giremedi Ve o Deneme Kısmında Diconnecdet yazıyor Bunun Nedeni Nedir Acil cvp pls...
Yokmu ßi ßilqisi Olan ?? : (
Y
yasinbuba31
⭐ 19y
Charda Return olmadımı Hata Veriyor GirmiyoR Onun Bir Çözümü Yokmu ? xS aciL Cvp LütFen !
Charda Return olmadımı Hata Veriyor GirmiyoR Onun Bir Çözümü Yokmu ? xS aciL Cvp LütFen !
mutlaka inventory'nizde 1. sıranın 3. slotunda return scroll bulunması lazım. yoksa oyuna giremiyorsunuz 🙄
üçüncü slota gerek yok inventory de olması yeterli
Ben sadece oyuna gırmek ıstıyorum sadece ılk sayfayı duzenlesem yeterlı mı
Bunu nasıl kullancaz arkadaslar yaw bi yardım edin.
Bunu nasıl kullancaz arkadaslar yaw bi yardım edin.
programı indirdim fakat şifre istiyo yükleyemedim
U
ugurerdogan
⭐ 17y
kardeş ben bu programı açtım (Couldn't connect due to server traffic.) Torque de böle trafic diyo ama oyuna bakıyorum orda traficc yazısı çıkmıyoR acaba denemiyomu?? Acil cvp pls
L
leqendarym
⭐ 17y
Now loadindte ne yapıosam yaptım olmuyor. Ama önceden aynı pcyle açtım şimdi açılmıo bekledimde :S
U
ugurerdogan
⭐ 17y
güzel programda full hata veriyo
güzel programda full hata veriyo
birçok hatanın çözümünü biilyoruz. hangi hata ile karşılaştığınızı söylerseniz yardımcı oluruz 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap