ArkadaşLar Şimdi O Return işi Keyfimizi Bozdu. oyuna girmek gerekior o itemi oyuna girmeden nasıL halledeceqiz :S
Torque 2.0 Return Scroll hatası
· 26 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
bir kere oyuna girip ayarları elle yapmanız gerekiyor. şu anda başka çözüm yolu yok.
bir kere oyuna girip ayarları elle yapmanız gerekiyor. şu anda başka çözüm yolu yok.
Cok haklısın ama oyuna girmeside baya zor :S
C
Cengizhancelik
⭐ 18y
1 tane karaktere Girmem lazım Ama Günlerdir Giremiyorum :D:D xD Ne Hikmetse Torque Hemen Alıyor..
Arkadaşlar sorun returndan değil ben return hatası aldım chara girdim return vardı cahrda ama begining returndu 50 tane return aldım gene o hatyı verdi oyuna girerken her gun 1 2 kere verir o hatayı çözümü bulamadım ama oyuna giriyor bir kere hata veriyor sonra oyuna giriyor :d
Offf off normalde oyuna almıyor ki yaa .
İşimiz checke kaldı artık .
Hadi zeus check lütfeen 😄
İşimiz checke kaldı artık .
Hadi zeus check lütfeen 😄
Ya valla şu sorunu halledebilecek yok mu:D
Special returnları da kabul etmiyor.
Beginning yada normal olması lazım.
Beginning yada normal olması lazım.
1. satırın 3. bölümüne koyacakmışız ama bir oyuna girebilcek 😊
Auto logine bırakacaksınız,1gün sürer en fazla girmesi..Sonra returnlarınızı koyup çıkın 😉
Auto logine bırakacaksınız,1gün sürer en fazla girmesi..Sonra returnlarınızı koyup çıkın ;)
Haklısında Amaç Zaten Oyuna Girmek Bi daha Returnu Koyupda Oyundan Çıkmak Biraz Aptal İşi 😆 😆 😆
bende retrun scroll varken girmiştim ama pc yeniden başladı :S:S gitti sonra denedim retrun scroll hatası verdi :D:D
bence return le ilgili deil
çünkü bende olduuna eminim yha
ama diosanız ki ille de bilmem kaçıncı slotun bilmem kaçıncı sırası bilemem...
çünkü bende olduuna eminim yha
ama diosanız ki ille de bilmem kaçıncı slotun bilmem kaçıncı sırası bilemem...
lanet olsn oyuna nası girceeeeemmmmmm :'(((
reis linkı goremedım bırı soleyebılırmı acillllllllll
HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN BEYLER...
Programı kullamaya başladığımdan beri return scrool çantanın neresinde olursa olsun kabul ediyordu fakat 2 gündür 3. slota koymadıkça kabul etmiyor .
Aldım 50 tane koydum 3. slota return scrool derdi kalmadı 😄
Aldım 50 tane koydum 3. slota return scrool derdi kalmadı 😄
A
ahmet_bahadir
⭐ 17y
😕 yaa bunun baska bi çözüm yolu yok mu ayarlardan return kullanmaması için car taxi yerinde bırakıom bi acıom hotanda yardım plsss 😢 :!!&%&! 😕
O
oguzhan432
⭐ 18y
evet ya hep şehir merkezlerinde bırakıyo çarı bence o return u neden istioy biliyoımusunuz köye dönmek için hani girip çıktığımızda köyde buluyoruz ya bi deneyecem bakıyım return scrool harcıyor mu
H
haylazpich
⭐ 17y
arkadaslar bu sorunun cözulmesı cok kolay bişe tabikide ama bu hatayı yapabılen cok az kısı var cunku bu sorunla cok fazla karşılasıyoruz bu sorunun gıderılmesı return scroll ları envanterınızın page 1 yanı 1 cantanın ilk sırasında 3 yere koyun 1 sıranın 3 slotuna koyun tamammen ortadan sorun kalkar 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap