Klasik Hatalar Ve Çözümleri ;
1-) You need a method of return to use this feature.If you thik this is a mistake,either teleport or relog.
Return Scroollar'ınızı bir araya toplayıp sayfa 1'de 1.sıranın 3.slotuna koymanız gerekmekte.
konuyu iyice okudunmu arkadaşım
Torque 2.0 Bakın
· 10 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
bende giremiyorum hata veriyor torque yi açınca neden hata veriyor silkroad klasörunun içine atıyorum ama yinede hata veriyor neden acil cvp
Torque'den düzeltemezsiniz onu mecbur silkroad'a girmeniz gerekiyor.
Torque'den düzeltemezsiniz onu mecbur silkroad'a girmeniz gerekiyor.
hacım bu torqueda güvenilirlik nasıl onay veriyormusun kullanılır mı yani?
Hack vb olmaz lakin ban olabilir ki onada ihtimal vermiyorum.Pazartesi ve salı günü bütün gün bu programı çalıştıracağım hiç silk almadığım bir karakterle o zaman anlayacağız ban olayı var mıdır yok mudur ^^
Bu programın silkroad'a normal girişten hiç bir farkı yok gibi gözüküyor. Bundan yola çıkarak bir şey olmayacağını söyleyebilirim lakin garanti veremem 🙄
Bu programın silkroad'a normal girişten hiç bir farkı yok gibi gözüküyor. Bundan yola çıkarak bir şey olmayacağını söyleyebilirim lakin garanti veremem 🙄
Hack vb olmaz lakin ban olabilir ki onada ihtimal vermiyorum.Pazartesi ve salı günü bütün gün bu programı çalıştıracağım hiç silk almadığım bir karakterle o zaman anlayacağız ban olayı var mıdır yok mudur ^^
kemalıst abı ban olayını dene olumlu yada olumsuz sonuclarını bu bolumde paylas cunku tedırgın olarak oyuna gırıyorum...
İmage Code zamanında çift client ile oyuna girmeye çalışırdık,torque'de aynı olay sayılır buraya kadar ban imkansız,oyuna girdikten sonra ne olur bilemem.
KArdeş %100 emin deĞiLiM ama ilk Önce Sro_Launcher ile bi aç oyuna Start de sonra oyuna girmeyi denmeden Exit de Daha sonra Toque den dene büyük olanakla açıLıR
arkadaşım warning uyarısının çözümü nasıl olacak biri anlatabilirmi acil lazım oyuna giremiyom
offf böle işin ben taaaa,indirioza nerdenn 1 saat oldu
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap