Icerige atla
Extraloob

Torque 2.0 Bakın

· 10 Yanıt · 2.1K görüntüleme
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
Klasik Hatalar Ve Çözümleri ;

1-) You need a method of return to use this feature.If you thik this is a mistake,either teleport or relog.

Return Scroollar'ınızı bir araya toplayıp sayfa 1'de 1.sıranın 3.slotuna koymanız gerekmekte.

konuyu iyice okudunmu arkadaşım
10 Yanıt
E
erkanemre ⭐ 17y
bende giremiyorum hata veriyor torque yi açınca neden hata veriyor silkroad klasörunun içine atıyorum ama yinede hata veriyor neden acil cvp
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Torque'den düzeltemezsiniz onu mecbur silkroad'a girmeniz gerekiyor.
P
Prada ⭐ 19y
Torque'den düzeltemezsiniz onu mecbur silkroad'a girmeniz gerekiyor.

hacım bu torqueda güvenilirlik nasıl onay veriyormusun kullanılır mı yani?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Hack vb olmaz lakin ban olabilir ki onada ihtimal vermiyorum.Pazartesi ve salı günü bütün gün bu programı çalıştıracağım hiç silk almadığım bir karakterle o zaman anlayacağız ban olayı var mıdır yok mudur ^^

Bu programın silkroad'a normal girişten hiç bir farkı yok gibi gözüküyor. Bundan yola çıkarak bir şey olmayacağını söyleyebilirim lakin garanti veremem 🙄
B
beyyz ⭐ 17y
Hack vb olmaz lakin ban olabilir ki onada ihtimal vermiyorum.Pazartesi ve salı günü bütün gün bu programı çalıştıracağım hiç silk almadığım bir karakterle o zaman anlayacağız ban olayı var mıdır yok mudur ^^

Bu programın silkroad'a normal girişten hiç bir farkı yok gibi gözüküyor. Bundan yola çıkarak bir şey olmayacağını söyleyebilirim lakin garanti veremem 🙄

kemalıst abı ban olayını dene olumlu yada olumsuz sonuclarını bu bolumde paylas cunku tedırgın olarak oyuna gırıyorum...
S
SroKopat ⭐ 18y
İmage Code zamanında çift client ile oyuna girmeye çalışırdık,torque'de aynı olay sayılır buraya kadar ban imkansız,oyuna girdikten sonra ne olur bilemem.
S
sekortet ⭐ 18y
KArdeş %100 emin deĞiLiM ama ilk Önce Sro_Launcher ile bi aç oyuna Start de sonra oyuna girmeyi denmeden Exit de Daha sonra Toque den dene büyük olanakla açıLıR
D
dalya53 ⭐ 17y
arkadaşım warning uyarısının çözümü nasıl olacak biri anlatabilirmi acil lazım oyuna giremiyom
S
seval85 ⭐ 17y
offf böle işin ben taaaa,indirioza nerdenn 1 saat oldu

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: