arkadaslar scrip çizdim düzgüncede kasma yerine gidiyor ama kasma yerine vardımı return cekıyor süreklı hep aynı bi çözüm bulamadım bu hata 2. charda sadece böyle 1. charda hata yoq
- Resim Silinmiş.
2:- Resim Silinmiş.
3:- Resim Silinmiş.
4:- Resim Silinmiş.
Mbot return hatası SS li
· 14 Yanıt · 24K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Dövüş ➡️ Şehre geri dönüş ayarlarında Arrow/Bolt bitince şehre dön işaretlemişsin.
Döngü ➡️ Alışveriş ayarlarında Arrow/Bolt aldırmıyorsun.
en basitinden sorunun bu.
Dövüş ➡️ Şehre geri dönüş ayarlarında Arrow/Bolt bitince şehre dön işaretlemişsin.
dediklerini yaptım bolt al dedim ve bolt bitince sehre dönü kaldırdım ama aynı halen
scriptinde sorun var. Baştan kaydet. Sakince, yere tıklayarak ilerle. Lagdan gitmediğinde ısrarla yere tıklayıp durma,gitmesini bekle.
scriptinde sorun var. Baştan kaydet. Sakince, yere tıklayarak ilerle. Lagdan gitmediğinde ısrarla yere tıklayıp durma,gitmesini bekle.
scrp bayan çizdim hepsinde aynı:) yanlıs scrip yapsam 1. chardada sorun cıkar
Hepsini sil baştan yükle işlerini teker teker hallet (:
oyundan da söyledim, görev scripti sorunlu ama senin tavuğun erkek olduğu için benim sana yapabileceğim bişey yok.
arrow bold kısmını ısaretlemıssın
ondan dolayı return cekıyor baska sebebı yok
sehırdende bolt aldırmıosun 😊
ondan dolayı return cekıyor baska sebebı yok
sehırdende bolt aldırmıosun 😊
şöyle bişi çözdüm rangeyi0 yaptımı return çekmıyor 0+ yaptımı returna basıyor ne iş anlamadım:)
eğer yapmadıysan ; Get current Area yaptınmı scriptini bitirdigin yerde ??? Yani kasma alanına gidince botu durdur return cekerken stop yap ve alanı seç...
eğer yapmadıysan ; Get current Area yaptınmı scriptini bitirdigin yerde ??? Yani kasma alanına gidince botu durdur return cekerken stop yap ve alanı seç...
sürekli return çekme sorunu bende de war scripti nerden baksan 1 gnde 40 kere yaptım. scripte hiç bi sıkıntı yok. şehirde bütün npcleri dolaştıktan sonra şehre ışınlandıgımızda bulunduğumuz yere gelip tekrar return çekiyor bunu return bitene kadar tekrarlıyor ve orda takılıp kalıyor. şehirden botu durdurup çıktıktan sonra başlatırsam kasma yerine gidip bide ordan çekiyor return. ben bin pişmanım sbotu devrettiğime. varsa bi yolu bunun bi yardım edin. kardeş kasma alanına gidip get current yaptıgımda da kasmaya başlıyor fakat görev bittiğinde kasma alanını değiştirmiyor. ben bi anlam veremedim çözemedim daral: bu görev yapma meselesi fasa fiso oluyor anlayacan walla bana darlık geldi intihar edicem yda Laptopu parcaçlıcam summer2:
Konuyu Pörtletecem gibi. Ayni sorun bendede oldu. Görev sccripti yapipta baska yere script cizersen görev scripti kullanin tikini kaldir.
bendede return basmıyor olduğu halde ve kasma alanına gitmiyor yardım mesaj yollarsanız iyi olur
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap