Icerige atla
Extraloob

Tokio Hotel

· 12 Replies · 1.2K views
X
XER0 OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Üyelerinin Erkek oldukları zor anlaşılan ( 😐 ) , Midemi bulandıran Alman teenage pop/rock grubu. Hayranlarının çoğu 11-12 yaşındakı kızlardır.
12 Replies
N
Hacım bağri buraya açılmasaydı bu konu Rock&Metal Fan Club da yer verilmiş zaten neyse sorun yok 😘
Rock grubu olarak hiç bir zaman göremeyeceğim,homoseksüel oldukları için değil,bunu reklam aracı olarak kullandıklarından nefret ettiğim bir grup.
Windy
Windy ⭐ 19y
4 kestane çıkmış şarkı söylüyor

👍
M
Veled i zina ül oğlani umumiye.
T
Tarantella ⭐ 19y
tiksindiğim ve dinleyenleri gördükçe ensesine bi tane şaplatasım gelen grubumsu..
.NET
.NET ⭐ 19y
Lithium'un beni bunların hayranı zannettiği fakat hiç alakası olmayan ve açıkçası tiksindiğim grup :?
[F New]Solo Gitarist
P
Arkadaşım solistin resmini attıp nasıl hatun dediğinde vay canına dediğim sonradan başka bir arkadaşım kız msn adresi istediğinde bunu ayarlarım dediğimde süpersin dediği , erkek olduğunu söylediğimde farketmez şuraya bak ( :? ) çok şeker diye nitelendirdiği , diğer grup üyelerininde benzer durumda olduğu bi grup.
(bu cümleyi ben mi kurdum 😱 )
S
SnowFlake ⭐ 18y
yorumsuz :?
S
bi aralar söyleyenlerin tipini görmeden dinlediğim

gördüğüm anda şoke olduğum bi grup 😳
C
Corky ⭐ 18y
Kendini kız zanneden 4 çocuğun bir araya gelip kurduğu iğrenç, tiksinç, kusturacak tipte şarkı söylemesiyle oluşan grup benzerimsi şey.
M
Meddah ⭐ 18y
Dört Alman veletten oluşan grup. Almanya´da en iyi çıkış yapan müzik grubu seçilmiş üstelik. Hayranları da 10-13 yaşları arasındaki kızlar.. İlk bakışta cinsiyetleri çok zor anlaşılıyor, sanırım hepsi eşcinsel. Ne diyelim; Allah akıl fikir versin..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hiçbir bilgim olmamasına rağmen grup adı ile büyük işlere imza atabilecek bir karizmaları var, tokio hotel'de seks kaç para acep !

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: