Icerige atla
Extraloob

Dubai Atlantis Hotel

· 19 Yanıt · 2.0K görüntüleme
Windy
Windy OP ⭐ 19y
Dubai Atlantis Hotel

Hotel Hakkında Bilgi;

-1.300 odalı 133 süit’e sahip bu otelde aradığınız herşey var. Ayrıca dünyada ilk 100 yıldızlı Otel ünvanını alan Atlantis Hotel görselliği kadar fiyatlarıylada dudak uçuklatıyor. En ucuz odası 800 dolardan başlayan Atlantis otelde süit oda da kalmak istiyorsanız 25bin doları gözden çıkarmanız gerekiyor. Peki bu fiyata neden olan özellikler nelerdir diye soracak olursanız.

-Okyanus temalı otelde, 17 hektarlık su parkı ve diğer eğlence bölümleriyle toplam 46 hektar alana yayılıyor.

-Dünyanın açık havadaki en büyük deniz canlıları yaşam alanı da komplekste yer alıyor.

-Otelde bir gece geçirmenin maliyetiyse 13 bin dolardan başlıyor. En pahalı odanın gecelik fiyatıysa 25 bin dolara çıkıyor.

-Dünyanın küresel mali kriz yüzünden zor günler geçirdiği bir dönemde yaklaşık 1,5 milyon dolara mal olan otelin, Avrupa ve Rusya’dan çok sayıda müşteri çekmesi bekleniyor.

-22 kattan oluşan Atlantis Hotel, 100 metreye ulaşan dört kulesi ve bunları birleştiren devasa kemerler ile göz kamaştırıyor. Otelde bin 500'ü aşkın oda, 17 restoran, 2 Km'ye ulaşan kaydırak uzunluğu ile devasa bir aquapark ve 65 bin değişik deniz canlısını barındıran özel bir lagün bulunuyor.

Açılış Gecesi:

2008416521.jpg

Otelden Görünümler:

DSC06382.JPG

20624io.jpg

Otelde görselliğe müthiş önem verilmiş.

Benim Yorumum:Eğerki elinizde para var ve hayatınızdaki en güzel günlerden birini geçirmek istiyorsanız Hotel Atlantisi tercih edin 😉

Otele rezervasyon vermek için tıklayınız.
Dosyalar (3)
19 Yanıt
P

Benim Yorumum:Eğerki elinizde para var ve hayatınızdaki en güzel günlerden birini geçirmek istiyorsanız Hotel Atlantisi tercih edin 😉

Bundan kastın 25k $ oluyorsa ben batağın en dibindeyim 😈
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Bizim elimizdeki parayla gidilmiyorki buralara fakat gerçekten muhteşem bir yer.
C
carwen ⭐ 18y
Param olsada gitmem ki ne gerenk var. 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
of off topic çok tatlı olmuş ellerine sağlık canımcım çok derli toplu ve güzel birisi taşısın ilgili bölüme pls 😜

25k $ diyor geceliği baba siteyi google satarız götürmezsem alayınızı tospayım 😄

ben bi odada PH'ım ile siz hepiniz bir odada 😄 😄
L
Leader ⭐ 19y
Ben Atlantis'den daha birsey beklerdim.
25.000$ Cokda Pahalı Degil
M
Toplaşın gidelim sitecek.

(Artık bulaşıkmı yıkarız naparız orası meçhul)
C
CaN_KsK ⭐ 19y

Siteyi satmaya gerek kalmadı 😎
S
Açılışında ki kutlamalar nasıl biyer olduğunu belli ediyor zaten 🍿
M

Evet para değil, benim tam 2.5 senelik aylığım...

Yağı bol bulduğu zaman aklımıza gelen ilk şeyi yapanların memleketi diyerek, bu sene iş güç yüzünden tatile gidememişliği bastırıyoruz.

Yaşasın miami. ^^
S
SaiJeva ⭐ 19y
e yuh artık
Windy
Windy OP ⭐ 19y
e yuh artık

100 yıldız 😈
I
iCe_diVe ⭐ 19y
e yuh artık

100 yıldız 😈

😱
K
Kobe ⭐ 19y
çok görkemli dehşet bişey
M
Misproject ⭐ 19y
güzel de bütün siteden para toplasak biri 1 haftalığına anca gider belki buraya:D
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
111 kat xx suit için adamlar günlük trilyonlar kazanıyorken biz köpek gibi çalışalım, ah yalan dünya ...
M
Meddah ⭐ 18y
Bir de eşitlikten söz ediliyor.. Paranın gözü kör olsun. 😗
P
Presence ⭐ 19y
bnm arkadaşta dubaiden buraya gelmiş burada yaşamak için xD
S
SaiJeva ⭐ 19y
Bir de eşitlikten söz ediliyor.. Paranın gözü kör olsun. 😗

paranın gözü kör kardeşimde para biraz manyetik bişe birbirini cekiyor 👴

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap