Icerige atla
Extraloob

Dubai

· 24 Yanıt · 2.5K görüntüleme
24 Yanıt
X
XianHun ⭐ 18y
yeni evlenen çiftlere hükümet yüklü bi miktar para ödüyomus
P
POTATOHEAD ⭐ 18y
devlet zengin olunca böle oluo demek
S
Streetwise ⭐ 19y
Harika ya 😱
J
😱
R
RoyalFlush ⭐ 19y
resimler muhteşem,muhteşem bir yer belli ama çözemediğim bir iticilik gördüm.ağaç yok ondanmıdır,insan göremedim ondanmıdır bilemeyeceğim.
S
Streetwise ⭐ 19y
resimler muhteşem,muhteşem bir yer belli ama çözemediğim bir iticilik gördüm.ağaç yok ondanmıdır,insan göremedim ondanmıdır bilemeyeceğim.

Çok sıcak olsa gerek dışarı çıkmıyorlar 😁 Görmüyor musun heryer taş nereye ağaç diksinler bide buldukları boş yerlere ev yapmışlar 🎅
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
way way way adamlar yapmıs bea ...
A
asdfasdf ⭐ 19y
canım canım Türkiye m ama orasıda mükemmler ötesi bir şehir 10 numara ama dediğin gibi ağaç yok ondan 4everTurkey 👍
ama orda yaşamak isterdim duyduğuma göre sadece turist lik yer miş yani başka ülkeden oraya taşınamıyorlarmış anca arap olman lazımmış diye duydum yani anca hayal 👍
anlmışınızdır inş.herhalde biraz karışık oldu
bide en alttaki 3 4 resimdeki villa gibi evler denize dolgu uygulanarak yapıldı 👍
A
Aleral ⭐ 18y
Son resim neydi öyle ya gerçekten süper yer para olsa da gitsek 😄
A
addIcFb ⭐ 19y
GErçek mi bu ya 😲
T
TitusPullo ⭐ 19y
Petrol zengini herifler. Birde yabancı yatırım gelince böyle oluyor. Helal olsun çalışmış yapmışlar.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
asla yaşamak istemediğim bir ülke.

arap ırkı ne bileyim mısır tarzı ülkeler beni hep tiksindirmiştir, açıklık saçıklık rahatlık yoksa bende yokum.

avrupa rulezzz ^_~
B
Black Rain ⭐ 19y
asla yaşamak istemediğim bir ülke.

arap ırkı ne bileyim mısır tarzı ülkeler beni hep tiksindirmiştir, açıklık saçıklık rahatlık yoksa bende yokum.

avrupa rulezzz ^_~

+1 Araplardan Hep Tiksinmişimsdir 😄 adamlar Çok pis yaa 😊 😄 😆 🍺
S
SnowFlake ⭐ 18y
hayatta gitmem onlar da bizi beğenmiyolar dayım orda denize yapılcak olan otelin inşaatına çalışmaya gitcekti çok yüklü bi maaş veriyolardı sonra Türkler gelmesin istemiyoruz dayanıksızlar sıcağa diyip almamışlar gitmek için bayağ masraf da etmişti 😐
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Asyanın En Guzel Ülkelerınden Biri(Turistik Olarak En Güzeli )
S
saxfax ⭐ 19y
Resimlerde ki yer yapay olarak yapılmıs palmiye adası zaten yer haltlari yapay butun zenginler ordaa :evil: :evil:
Q
Quincey ⭐ 18y
vay be 😱
A
AllStAr ⭐ 19y
Çok güzel bi yer ama Araplarda olması gerçekten çok kötü...
S
😱 😱 :?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: