İLginç bir maç oldu :Ss
Tobol - Galatasaray Saat 19:30
· 92 Yanıt · 8.0K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 5 / 5
Yanıtlar
formalite icabı bir maç oldu nese bakalım ali samiyende Gs işi bitirir...
Galatasaray çok guvendi kendine adaletli bir sonuç oldu.
Arkadaşlarla muhabbetlerimizde hep Gs'nin gençleri falan deniliyordu.Böylece gençlerinin Kazakistan takımına bile denk olamadığını gördük.
👍 🍺 😎
👍 🍺 8)
+Ali Samiyen xD
Special thx to FlexiHepimiz çok büyük yanılgıya düştük niye düştük takım çok güçsüz olduğu için düştük .
Lakin unuttuğumuz bir şey vardı , haftaya galatasaray kendi sahasında bir maç yapacak ve yeni transferlerini yeni kadrosunu tanıtacak keitayı bu maçta oynatamadığı için rijkaard işi bu maçtan bitirseydi 3-4 atsaydı kim gelirdi ali samiyene ? Kime tanıtacaktı bu kadroyu ?
Ve ben gördüm ki bu maçta bizim kesinlikle bir freekick kullanacak birisine ihtiyacamız var ben bunu görebiliyorsam gs yönetimi hayli hayli görmüştür ve harıl harıl çalışıyordur bir transfer için . Sneijderle çıkan haberler işte bu yüzden doğru olabilir.
Ayrıca genç takım hayatında maça mı çıkmış daha çömezler oyuna 2 tane bilen adam girdi maçın bütün kaderi değişti. vb vb ali samiyende show yaparak alırız bu maçı 😎
Lakin unuttuğumuz bir şey vardı , haftaya galatasaray kendi sahasında bir maç yapacak ve yeni transferlerini yeni kadrosunu tanıtacak keitayı bu maçta oynatamadığı için rijkaard işi bu maçtan bitirseydi 3-4 atsaydı kim gelirdi ali samiyene ? Kime tanıtacaktı bu kadroyu ?
Ve ben gördüm ki bu maçta bizim kesinlikle bir freekick kullanacak birisine ihtiyacamız var ben bunu görebiliyorsam gs yönetimi hayli hayli görmüştür ve harıl harıl çalışıyordur bir transfer için . Sneijderle çıkan haberler işte bu yüzden doğru olabilir.
Ayrıca genç takım hayatında maça mı çıkmış daha çömezler oyuna 2 tane bilen adam girdi maçın bütün kaderi değişti. vb vb ali samiyende show yaparak alırız bu maçı 😎
Hepimiz çok büyük yanılgıya düştük niye düştük takım çok güçsüz olduğu için düştük .
Ayrıca genç takım hayatında maça mı çıkmış daha çömezler oyuna 2 tane bilen adam girdi maçın bütün kaderi değişti. vb vb ali samiyende show yaparak alırız bu maçı 8)
Bir zahmet 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
TuAF Sro | 110 Cap | Eu/Ch | Power System | Açılış Tarihi : 25 Kasım 2016 Saat : 19:30'da KabasakaL Online|80 Cap|Drop Sistem|15.09.18 Saat: 19,30 Start Galatasaray|GaziantepSpor|09.08.2009|19:30|1. Hafta TuAF Sro | 110 Cap | Eu/Ch | Açılış Tarihi : 25 Aralık 2016 Saat : 19:30'da Galatasaray - Tobol Saat 21:00