Icerige atla
Extraloob

Galatasaray - Tobol Saat 21:00

· 68 Yanıt · 5.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Tobol - Galatasaray Saat 21:00

Bu akşam Saat 21:00'da Futbol Smart Kanalından naklen olarak yayınlanacak olan Galatasarayın Avrupa Liginin ilk maçında 1-1 skoruyla berabere kaldığı Galatasaray - Tobol maçının rövanş karşılaşmasının sonucu ne olur ? Kaç kaç biter ?

68 Yanıt
O
oGReGo ⭐ 19y
Canlı İzleyebiliceğimiz Bir Site Bilen Varmı =)
.NET
.NET ⭐ 19y
Galatasaray yener umarım..
[F New]Solo Gitarist
K
Kobe ⭐ 19y
Galatasaray
W
WeAre ⭐ 19y
Galatasaray kendi sahasında kaybetmez. Büyük bir ihtimal ile Galatasaray maçdan galip ayrılır.
C
Crown ⭐ 19y
Her ne kadar Tobolun yenmesini gönlüm istesede ( 😜 ) bir Türk takımının başarısı hepimizi sevindirir.

Galatasaray zorlanmadan alır .
C
Cynosure ⭐ 19y
Cimbom rahat alır ama kadroda yaser var gıcık eder şimdi taraftarları ama inş gol atar :)))
I
Inception ⭐ 18y
Galatasaray kendi sahasında kaybetmez. Büyük bir ihtimal ile Galatasaray maçdan galip ayrılır.
P
Prada ⭐ 19y
Artık bu tarz olayları Türk futbolunun aşması lazım. Yani Tobol ile tur orada geçilmeliydi. Cimbomun klasınd abir takım değil ben fark bekliyorum eğer fark olmazsa bişeyler yanlış gidiyor demektir.
I
Artık bu tarz olayları Türk futbolunun aşması lazım. Yani Tobol ile tur orada geçilmeliydi. Cimbomun klasınd abir takım değil ben fark bekliyorum eğer fark olmazsa bişeyler yanlış gidiyor demektir.

İlla fark olmasına gerek yok Gs ın kazanması yeterli ne kadar bizim klasımızda bir takım olmasada bu maçda farkı düşünerek oynayacağımızı zannetmiyorum,biz oyunumuzu oynarız olursa olur olmazsa olmaz önemli olan turu atlamak... 👍
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
Galatarasaray yenecek
B
BaSoryong ⭐ 18y
Galatasaray =)
M
Mirage ⭐ 19y
Tüm kriterler Galatasaray'ın üstüne.Artık yenmesi lazım.
W
Galatasaray alır.
G
Galatasaray alıcak tabikide ama Tv de verseydi güzel olurdu
C
CoM3WiTHMe ⭐ 17y
Arda Atıcak 😄 Hep Kaleye Deniyo
M
Milano ⭐ 18y
hala 0-0.
Z
ZikywaL ⭐ 19y
60-70 arası bir gol buluruz birde 80-90 arası gelir 2-0 biter gibi 😈
G
Bari radyo'dan dinliyim 😄.Acaip merak ettim yada izleyen arkadaşlar spiker gibi anlatsın 😄
Advance
Advance ⭐ 18y
Fenerbahçeliyim ama sadece lig maçlarında 🍺 Tabi ki galatasarayı destekliyorum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: