Icerige atla
Extraloob

Tiger Girl Hakkında Bir İpucu

· 32 Yanıt · 3.8K görüntüleme
S
shevchenko7 OP ⭐ 19y
Arkadaslar Tg Cıktıgında Dikkat Ettiyseniz Eger
Tiger Girl Has Appeared On Tiger Mountain
Veya
Tiger Girl Has Appeared İn Tiger Mountain Yazar
Bilen Arkadaslar Vardır Ama Bilmeyenler Ögrenmiş Olur
İn Yazarsa İçerde -- On Yazarsa Dısarıda Cıkar
32 Yanıt
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Ozaman Bana SS at Bunu Daha Öncede Duydum İnanmıorum İKi tane SS at İnanyım extraokk
S
shevchenko7 OP ⭐ 19y
Senin İçin Cekicem SS extraokk
J
Jigsaw ⭐ 19y
Hiç dikkat etmedim bi bilgim yok.
W
whiteleo ⭐ 19y
Arkadaş doğru söylüyor. İnce bi ayrıntı kimsenin dikkatini çekmiyor ama. İşte bu yüzden Yabancılar kesmeye her zaman devam edecek Very Happy

Sözlükten bakarsanız olmazsa anlamına popcorn
Z
ZikywaL ⭐ 19y
on yazdı dediğin için mauntain e bakmadım bulamadım mauntain deymiş nasıl oluo Confused
A
altanyunus ⭐ 19y
bulamazsın tabi in içerde demek on da içerde demek fakat in derken kaleyi kastediyor on da tiger mountain kısmını söylüyor ayrıntı burada
S
Sparky ⭐ 19y
hic dikatimi cekmedi her gün en az 2 kere görüyom o yazıyı
S
Sparky ⭐ 19y
diger canavarlarda da varmı o özelikle lord ve isu
J
Jigsaw ⭐ 19y

diger canavarlarda da varmı o özelikle lord ve isu

Isu da belki vardır bak net bişe söylemiyom. In Karakoram diyince mesela Buzun üstünde Penon / Sonar / Planar bölgesinde çıkıyodur belki.
B
sacmalayamayın ya öle seymı olur unıg nerde cıkcagı bellı degıl
T
Torquel ⭐ 19y

sacmalayamayın ya öle seymı olur unıg nerde cıkcagı bellı degıl

cok bilmeden konusma adamlar eşşek degille in on yazsınlar.ama bi sacmalık var on ustunde demek.dagın ustunde ucucakmı yani ne??
L
LibLibi ⭐ 19y
Hayir Tiger Girl has appeared ON Tiger Mountain dir HERZAMAN =)
J
Jigsaw ⭐ 19y

Hayir Tiger Girl has appeared ON Tiger Mountain dir HERZAMAN =)

Kaç kere yazdım bak. Arkadaşım MaXiMuS_Tr hakkında konuşcam MSN gel. Çok terbiyesizlik yaptı.
B
next to dıyınce yanındamı cıkıyor bır arkadas soruyorda o bır kere öle görmüşte Arrow Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
P
Piglet ⭐ 19y
Her zaman on yazıyor ama? Rolling Eyes
J
Jigsaw ⭐ 19y

next to dıyınce yanındamı cıkıyor bır arkadas soruyorda o bır kere öle görmüşte Arrow

Espri yaptın bence bi smiley eklesen. Şundan; " Mr. Green " bazıları anlamaz espriyi ciddisin sanır çünki.
X
xhistory ⭐ 19y
Arkadaşlar bütün unique ler için aynı şey söz konusu O ve In yazıyor fakat bu herzaman doğru olmuor diyebilirim bi cok kez uri ve tg in yazdı içerde aradım yoktu dışardaydı.
3
3nToX ⭐ 19y

Arkadaşlar bütün unique ler için aynı şey söz konusu O ve In yazıyor fakat bu herzaman doğru olmuor diyebilirim bi cok kez uri ve tg in yazdı içerde aradım yoktu dışardaydı.

çekemezler mi Question
W
WildKing ⭐ 19y

yok her unıque de on we in demıyorkın cerberus ta hıc bısı demıo satede cerberus gozuktu dıyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: