Arkadaslar Tg Cıktıgında Dikkat Ettiyseniz Eger
Tiger Girl Has Appeared On Tiger Mountain
Veya
Tiger Girl Has Appeared İn Tiger Mountain Yazar
Bilen Arkadaslar Vardır Ama Bilmeyenler Ögrenmiş Olur
İn Yazarsa İçerde -- On Yazarsa Dısarıda Cıkar
Tiger Girl Hakkında Bir İpucu
· 32 Yanıt · 3.8K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
Ozaman Bana SS at Bunu Daha Öncede Duydum İnanmıorum İKi tane SS at İnanyım extraokk
Senin İçin Cekicem SS extraokk
Hiç dikkat etmedim bi bilgim yok.
Arkadaş doğru söylüyor. İnce bi ayrıntı kimsenin dikkatini çekmiyor ama. İşte bu yüzden Yabancılar kesmeye her zaman devam edecek Very Happy
Sözlükten bakarsanız olmazsa anlamına popcorn
Sözlükten bakarsanız olmazsa anlamına popcorn
on yazdı dediğin için mauntain e bakmadım bulamadım mauntain deymiş nasıl oluo Confused
A
altanyunus
⭐ 19y
bulamazsın tabi in içerde demek on da içerde demek fakat in derken kaleyi kastediyor on da tiger mountain kısmını söylüyor ayrıntı burada
hic dikatimi cekmedi her gün en az 2 kere görüyom o yazıyı
diger canavarlarda da varmı o özelikle lord ve isu
diger canavarlarda da varmı o özelikle lord ve isu
Isu da belki vardır bak net bişe söylemiyom. In Karakoram diyince mesela Buzun üstünde Penon / Sonar / Planar bölgesinde çıkıyodur belki.
B
BursaSporLu
⭐ 19y
sacmalayamayın ya öle seymı olur unıg nerde cıkcagı bellı degıl
sacmalayamayın ya öle seymı olur unıg nerde cıkcagı bellı degıl
cok bilmeden konusma adamlar eşşek degille in on yazsınlar.ama bi sacmalık var on ustunde demek.dagın ustunde ucucakmı yani ne??
Hayir Tiger Girl has appeared ON Tiger Mountain dir HERZAMAN =)
Hayir Tiger Girl has appeared ON Tiger Mountain dir HERZAMAN =)
Kaç kere yazdım bak. Arkadaşım MaXiMuS_Tr hakkında konuşcam MSN gel. Çok terbiyesizlik yaptı.
B
BursaSporLu
⭐ 19y
next to dıyınce yanındamı cıkıyor bır arkadas soruyorda o bır kere öle görmüşte Arrow Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Her zaman on yazıyor ama? Rolling Eyes
next to dıyınce yanındamı cıkıyor bır arkadas soruyorda o bır kere öle görmüşte Arrow
Espri yaptın bence bi smiley eklesen. Şundan; " Mr. Green " bazıları anlamaz espriyi ciddisin sanır çünki.
Arkadaşlar bütün unique ler için aynı şey söz konusu O ve In yazıyor fakat bu herzaman doğru olmuor diyebilirim bi cok kez uri ve tg in yazdı içerde aradım yoktu dışardaydı.
Arkadaşlar bütün unique ler için aynı şey söz konusu O ve In yazıyor fakat bu herzaman doğru olmuor diyebilirim bi cok kez uri ve tg in yazdı içerde aradım yoktu dışardaydı.
çekemezler mi Question
yok her unıque de on we in demıyorkın cerberus ta hıc bısı demıo satede cerberus gozuktu dıyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap