Icerige atla
Extraloob

Bir Tiger Girl in HiKayeSi...

· 18 Yanıt · 3.0K görüntüleme
K
Kai OP ⭐ 18y
Evet arkadaşlar,daha önce uruchinin hikayesını yapmıştım,bu sefer wideolu anlatım ile karşınızdayım 😜
önce cerberusa reverse ayarlayıp tg beklemek düşüncesindeydim,desperadoya gittim ve return scrole bastım,hotana geldm,javel box kırdıracaktım,tam kırdırırken tg cıktı,bende yine en sadık dostum kaplan vardı :Pbastım kaplana önce dw ye gittim ordan ferrye doğru gittim,sonra karşıya geçtim,adama bi baktım kenarda kesiyor,adam trader arkadan bi kaplanlı thief qeldı 😄 ama düşükmüş bende bastım bufa daldım allahu ekber bana yazdı.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

WEEE MUTLU SON 🍺

- Resim Silinmiş.

buda Videosu

LinK:
http://www.youtube.com/watch?v=h3J0ZHQJDtE
18 Yanıt
X
xherolisa ⭐ 18y
hayırlı olsun xD
K
Kai OP ⭐ 18y
hayırlı olsun xD

eywallah sağolasın
F
F10diP| ⭐ 19y
senin birde uruchi vardı sanıırm 😄
K
Kai OP ⭐ 18y
senin birde uruchi vardı sanıırm :D

ewet 😄
N
Narcisse ⭐ 19y
senin birde uruchi vardı sanıırm :D

ewet 😄

pet olarak mı 😄 tbrkler
X
X-On|CooL ⭐ 18y
darısı bizim gibi kesemeyenlerin basın.. aminnn 😄
K
Kai OP ⭐ 18y
darısı bizim gibi kesemeyenlerin basın.. aminnn :D

inş kardeş 😄
H
HnTRue ⭐ 18y
Vayy CrazyBlade Tebrikler =) Belki Tanırsın Beni Aback_SPY Eskiden Benimdi Cok Uniq BekLemiştik Beraber :]]
M
mesut_xD ⭐ 18y
tebrikler 👍
K
Kai OP ⭐ 18y
Vayy CrazyBlade Tebrikler =) Belki Tanırsın Beni Aback_SPY Eskiden Benimdi Cok Uniq BekLemiştik Beraber :]]

aa ewet nbr xD
S
strean121 ⭐ 19y
hangi server abi bu adam dw den koşup geliyo tg kesiyo hemde 67 level alpste tigergirl daha havadayken keserler..yani çıkmadan keserler xD
H
HnTRue ⭐ 18y

aa ewet nbr xD

İyi Valla Senden Naber? =)

hangi server abi bu adam dw den koşup geliyo tg kesiyo hemde 67 level alpste tigergirl daha havadayken keserler..yani çıkmadan keserler xD

Persiada Kardeş.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
tebrikler 👍
K
Kai OP ⭐ 18y
tebrikler 👍

sağoL
K
Kai OP ⭐ 18y

aa ewet nbr xD

İyi Valla Senden Naber? =)

Persiada Kardeş.

dw değil kardeş hotandan geldim xD
K
Kai OP ⭐ 18y
sağol aback snden nbr xD
K
Kai OP ⭐ 18y
tebrikler 👍

Teşekkürler canım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: