- Resim Silinmiş.
Silkroad oynarken birden dc yer gibi bu hata çıkıyor. bilgisayarda 13 client açık su anda sadece içinden 1 yada 2 tanesine veriyor client bozuk olsa hepsine vermesi lazım değilmi ?
Diğer bilgisayardada aynı sorun var yoksa ''discomment from server'' artık bu adlamı çıkmaya başladı ?
Teşekkürler
This is incorrect file version...
· 18 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
- Resim Silinmiş.
Silkroad oynarken birden dc yer gibi bu hata çıkıyor. bilgisayarda 13 client açık su anda sadece içinden 1 yada 2 tanesine veriyor client bozuk olsa hepsine vermesi lazım değilmi ?
Diğer bilgisayardada aynı sorun var yoksa ''discomment from server'' artık bu adlamı çıkmaya başladı ?
Teşekkürler
Hayır bu orjinal Disconnect penceresi değil, yakın bir zamanda yardımcı olmaya çalışıcam şuan biraz işim var kusra bakma .
- Resim Silinmiş.
Teşekkürler
Hayır bu orjinal Disconnect penceresi değil, yakın bir zamanda yardımcı olmaya çalışıcam şuan biraz işim var kusra bakma .
Önemli değil saol
silkroad'ı yeniden kur , sanırım update'de bir sorun var.
Setupu olsa kurcamda artık son çare yeniden indirip, kurcaz
Evet Pencerenin alt kısmında "Lütfen, Silkroad'ı tekrar kurunuz." diyor .
"Silkroad Uninstall" vardır onun yardımı ile Silkroad'ı kaldırabilirsin .
Sonra Kurulum Dosyasını açıp Silkroad'ı kurmayı denemelisin .
Sorunun ortadan kalkıcakdır . 👍 ❤️
Yok ya loaderla girince oluyor banada oluyor loader yada başka bi programla giriosn dmı?
Yok ya loaderla girince oluyor banada oluyor loader yada başka bi programla giriosn dmı?
loader kullanmıyorum, sbot kullanıyorum :!!&%&!
Teşekkürler 😊
oynamak istiyorsan ya indirip kurucaksın yada loader ^^ kolay gelsin..
Teşekkürler :)
Ben teşekkür ederim inşallah çabuk zamanda sorunun ortadan kalkar .
Aynı şeyler bizimde başımıza geliyor zamanında .
Herşey extraloob farkı ile çözülüyor . ❤️ 😘
İyi Forumlar .
Teşekkürler :)
Ben teşekkür ederim inşallah çabuk zamanda sorunun ortadan kalkar .
Aynı şeyler bizimde başımıza geliyor zamanında .
Herşey extraloob farkı ile çözülüyor . ❤️ 😘
İyi Forumlar
Saol sanada 😘
G
gardiyan_tr
⭐ 17y
tekrar kurunca düzelirse söylermisin aynı ahta bendede varda ^^
- Resim Silinmiş.
Teşekkürler
Tam olarak client'in bozulması anlamına gelmiyor. Mesala en son güncellemeyi yani , Arabian Outfit güncellemesi çekemediysen , yanından o dress'i almış birisi geçerse bu ekranla karşılaşırsın .
-bu bir deneyime dayanmıyor mantık açısından böyle olması gerekiyor-
- Resim Silinmiş.
Teşekkürler
Tam olarak client'in bozulması ***** gelmiyor. Mesala en son güncellemeyi yani , Arabian Outfit güncellemesi çekemediysen , yanından o dress'i almış birisi geçerse bu ekranla karşılaşırsın .
-bu bir deneyime dayanmıyor mantık açısından böyle olması gerekiyor-
Mantıklı bir yaklaşım bilgisayarı pazartesiye geri çekip bidaha deniyim bakalım olcakmı.
tekrar kurunca düzelirse söylermisin aynı ahta bendede varda ^^
Bilgisayarı geri çekip tekrar patch yükletçem eğer olmazsa joymaxtan yeniden download edip kurcam seni haberder ederim.
Beyler Dosyalarla İlgili Bi Sorun Heralde Silkerrsender.exe yi Değiştirdiğimiz İçin Olabilirmi.
Beyler Dosyalarla İlgili Bi Sorun Heralde Silkerrsender.exe yi Değiştirdiğimiz İçin Olabilirmi.
Bu konuda emin oLabilirsin .
Kesin sonuç - Hayır . 👍
Oyunu 5 saatte joymaxten yeniden download ettim D yi biçimlendirip içinde hiç bişey bırakmadım silkroadı D ye kurup çalıştırdım sonuç aynı hiç boşuna uğraşmayın silip baştan yüklemekle :!!&%&!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap