Icerige atla
Extraloob

This is incorrect file version...

· 18 Yanıt · 3.6K görüntüleme
B
baris406 OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

Silkroad oynarken birden dc yer gibi bu hata çıkıyor. bilgisayarda 13 client açık su anda sadece içinden 1 yada 2 tanesine veriyor client bozuk olsa hepsine vermesi lazım değilmi ?
Diğer bilgisayardada aynı sorun var yoksa ''discomment from server'' artık bu adlamı çıkmaya başladı ?

Teşekkürler
18 Yanıt
B
Beatraax ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Silkroad oynarken birden dc yer gibi bu hata çıkıyor. bilgisayarda 13 client açık su anda sadece içinden 1 yada 2 tanesine veriyor client bozuk olsa hepsine vermesi lazım değilmi ?
Diğer bilgisayardada aynı sorun var yoksa ''discomment from server'' artık bu adlamı çıkmaya başladı ?

Teşekkürler

Hayır bu orjinal Disconnect penceresi değil, yakın bir zamanda yardımcı olmaya çalışıcam şuan biraz işim var kusra bakma .
B
baris406 OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

Teşekkürler

Hayır bu orjinal Disconnect penceresi değil, yakın bir zamanda yardımcı olmaya çalışıcam şuan biraz işim var kusra bakma .

Önemli değil saol
A
Anthem ⭐ 18y
silkroad'ı yeniden kur , sanırım update'de bir sorun var.
B
baris406 OP ⭐ 18y

Setupu olsa kurcamda artık son çare yeniden indirip, kurcaz
B
Beatraax ⭐ 19y

Evet Pencerenin alt kısmında "Lütfen, Silkroad'ı tekrar kurunuz." diyor .
"Silkroad Uninstall" vardır onun yardımı ile Silkroad'ı kaldırabilirsin .
Sonra Kurulum Dosyasını açıp Silkroad'ı kurmayı denemelisin .
Sorunun ortadan kalkıcakdır . 👍 ❤️
M
Metover ⭐ 18y
Yok ya loaderla girince oluyor banada oluyor loader yada başka bi programla giriosn dmı?
B
baris406 OP ⭐ 18y
Yok ya loaderla girince oluyor banada oluyor loader yada başka bi programla giriosn dmı?

loader kullanmıyorum, sbot kullanıyorum :!!&%&!
B
baris406 OP ⭐ 18y

Teşekkürler 😊
A
Anthem ⭐ 18y
oynamak istiyorsan ya indirip kurucaksın yada loader ^^ kolay gelsin..
B
Beatraax ⭐ 19y

Teşekkürler :)

Ben teşekkür ederim inşallah çabuk zamanda sorunun ortadan kalkar .
Aynı şeyler bizimde başımıza geliyor zamanında .
Herşey extraloob farkı ile çözülüyor . ❤️ 😘

İyi Forumlar .
B
baris406 OP ⭐ 18y
Teşekkürler :)

Ben teşekkür ederim inşallah çabuk zamanda sorunun ortadan kalkar .
Aynı şeyler bizimde başımıza geliyor zamanında .
Herşey extraloob farkı ile çözülüyor . ❤️ 😘

İyi Forumlar

Saol sanada 😘
G
tekrar kurunca düzelirse söylermisin aynı ahta bendede varda ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Teşekkürler

Tam olarak client'in bozulması anlamına gelmiyor. Mesala en son güncellemeyi yani , Arabian Outfit güncellemesi çekemediysen , yanından o dress'i almış birisi geçerse bu ekranla karşılaşırsın .

-bu bir deneyime dayanmıyor mantık açısından böyle olması gerekiyor-
B
baris406 OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

Teşekkürler

Tam olarak client'in bozulması ***** gelmiyor. Mesala en son güncellemeyi yani , Arabian Outfit güncellemesi çekemediysen , yanından o dress'i almış birisi geçerse bu ekranla karşılaşırsın .

-bu bir deneyime dayanmıyor mantık açısından böyle olması gerekiyor-

Mantıklı bir yaklaşım bilgisayarı pazartesiye geri çekip bidaha deniyim bakalım olcakmı.

tekrar kurunca düzelirse söylermisin aynı ahta bendede varda ^^

Bilgisayarı geri çekip tekrar patch yükletçem eğer olmazsa joymaxtan yeniden download edip kurcam seni haberder ederim.
M
Metover ⭐ 18y
Beyler Dosyalarla İlgili Bi Sorun Heralde Silkerrsender.exe yi Değiştirdiğimiz İçin Olabilirmi.
B
Beatraax ⭐ 19y
Beyler Dosyalarla İlgili Bi Sorun Heralde Silkerrsender.exe yi Değiştirdiğimiz İçin Olabilirmi.

Bu konuda emin oLabilirsin .
Kesin sonuç - Hayır . 👍
B
baris406 OP ⭐ 18y
Oyunu 5 saatte joymaxten yeniden download ettim D yi biçimlendirip içinde hiç bişey bırakmadım silkroadı D ye kurup çalıştırdım sonuç aynı hiç boşuna uğraşmayın silip baştan yüklemekle :!!&%&!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: