SORUN:
- Resim Silinmiş.
BU HATANIN SEBEPLERI
1,Orjinal Client .PK2 uzantılı bir dosyalar kullanmak.
2, Oyuna Loader ile girmek & girmeye calismak.
3, Bir IP üzerinden sınırı aşacak şekilde karakter kullanmak. (yani INTERNET CAFELERDE)
4, Oyun dosyalarını silmek, adini değiştirmek. (mesela SilkErrSender.exe )
5, Kolay giris media PK2´leri ile girmeye calismak.
6, Ve son olarak her Türlü illegal programm Kulanmak.
CÖZÜM:
Eğer bu hatayı alırsanız yapmanız gereken şey Joymaxın Sağladığı orijinal clienti indirmek.
[download]viewtopic.php?f=53&t=115183[/download]
This is incorrect file version .. HATASI ve CÖZÜM
· 25 Yanıt · 4.9K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
Joymaxın sağladığı orjinal clienti neden rapidshareden indirelimki :S Girip adam gibi sitesinden indiririz
S
silkroadlife
⭐ 17y
client sitemizde bulunmaktadır LUXER bunla deyiştirirmisiniz rapid linkini
viewtopic.php?f=53&t=115183
kardeş çok saolasın bu konu hakkında bir başlık açmıştım ama cevap alamamıştım çok sağolasın
qüzel olmus bnde paylaşmayı dusunuyodumn sen yapmısn ::)
qüzel olmus bnde paylaşmayı dusunuyodumn sen yapmısn ::)
kardeş çok saolasın bu konu hakkında bir başlık açmıştım ama cevap alamamıştım çok sağolasın
NP 👍
client sitemizde bulunmaktadır LUXER bunla deyiştirirmisiniz rapid linkini
pardon görmemisim ,yaparim problem degl 👍
Client ile alakası yok indirip silkroad klasörünün içine yapıştırdım hata devam ediyor.
clienti yenilemek yada oyunu sılıp tekrar kurmayla geçmiyor hata. ben ezik charı bı ara torque kullanarak sokuyordum hep. sadece o charıma hata verıyor. aynı pcde 3-4 char kasıoyrum ama bu hatayı alan tek char var. farklı pc de kasarkende o hatayı aldım. bence illegal program kullanıldıgını tespit edilen chara boyle yontem uygulanacak taa ki pre alıncaya kadar. benm dusuncem bu cunku sıldım yukledım kac kere ama duzelmıyor ne yazıkkı
clienti yenilemek yada oyunu sılıp tekrar kurmayla geçmiyor hata. ben ezik charı bı ara torque kullanarak sokuyordum hep. sadece o charıma hata verıyor. aynı pcde 3-4 char kasıoyrum ama bu hatayı alan tek char var. farklı pc de kasarkende o hatayı aldım. bence illegal program kullanıldıgını tespit edilen chara boyle yontem uygulanacak taa ki pre alıncaya kadar. benm dusuncem bu cunku sıldım yukledım kac kere ama duzelmıyor ne yazıkkı
Biraz düşündüm ki bu oLayLar sadece MutliClient programLarı oLan pc'Lerde değiL iLLegaL oLan heRşeyde görünüyor. AnLıyıcağınız iLLegaL ne yapaRsanız yapıN bu oLucaktır.
Ben nasıL düzeLttiğimi söyLiyim ama kimseye tavsiye eTmem .
SilkErrSendeR dosyasının adını değiştirmenizden doLayı oLabilir .
Çünkü "SilkErrSender" Silkroad'da Error oLarak biLinen hataLarın çözümü için Silkroad'a bir gönderim mekanizmasıdır. Bu mekanizmanın çalışmadığını farkeden oyun, doLayısıyLa sözkonusu olan hatayı veriyor. Eğer ki değiştirdiğiniz "SilkErrSender" dosyasının adını orjinal ismine çevirirseniz sorun ortadan kalkacaktır bende kaLktığı gibi. Ancak büyük bir dikkat edilicek husus vardır ki "BöyLe yaptıkdan sonra illegal olan Herhangi Birşey (MultiClient, Bot v.benzeri)'de banLanma Riskiniz %99'dur ...
Saygılarımla ...
İyi oyunLar, iyi ForumLar 😜
Biraz düşündüm ki bu oLayLar sadece MutliClient programLarı oLan pc'Lerde değiL iLLegaL oLan heRşeyde görünüyor. AnLıyıcağınız iLLegaL ne yapaRsanız yapıN bu oLucaktır.
Çünkü "SilkErrSender" Silkroad'da Error oLarak biLinen hataLarın çözümü için Silkroad'a bir gönderim mekanizmasıdır. Bu mekanizmanın çalışmadığını farkeden oyun, doLayısıyLa sözkonusu olan hatayı veriyor. Eğer ki değiştirdiğiniz "SilkErrSender" dosyasının adını orjinal ismine çevirirseniz sorun ortadan kalkacaktır bende kaLktığı gibi. Ancak büyük bir dikkat edilicek husus vardır ki "BöyLe yaptıkdan sonra illegal olan Herhangi Birşey (MultiClient, Bot v.benzeri)'de banLanma Riskiniz %99'dur ...
Saygılarımla ...
İyi oyunLar, iyi ForumLar :P
Ben silksenderin adını değiştirmedim ama şunu anladım 14 char açıyorum 2 tanesinde premium var. Diğerlerinde yok gece bırakıp sabah kalktığımda sadece premiumlular o hatayı almamıs oluyor...
Yani joymaxın yeni numarasıdır bu silk aldırmak için ben 1.5 haftadır ''discomment from server'' yazısını göremedim yani bu hata ''discomment from server'' yeni adı diyebilirz ve utanmaz joymax sanki hata bizden dolayıymış gibi silkroadı tekrar kurun diyor.
ben de uzun süredir dc mesajı almıyorum sadece bu hata gelıyor. prelılere ztn hıc gelmıyor bu msjlar sadece presız ezık chara bu hatayı verıyor. stall charımı falan da multiclientle acıyorum sonucta ıllegal programla acıyorum ama sadece kastıgım presize verıyor bu hatayı. 1gun sureyle hata almadan kastım tam lvl dusurecektm bota start tusuna bastım hata yine geldi 😄 sanırım pre alamdan bı cozumu olmucak bunun. b0tsuzken genelde vermıyo hatayı ama lvl dusurmek ıcın saatlerce basında ugrasamam mecbur bot kullanmam lazım. neyse bi silver alıcaz artık. joymax a yenık dustuk yıne 😄
D
DangerWalker
⭐ 19y
Saygılarımla ...
İyi oyunLar, iyi ForumLar :P
doğru ya bende neden diye düşünüyodum silkerr senderden olabilir 🤔 :!!&%&!
Sorun düzledi ayv..ExL 😄 😄
I
irfancaylak
⭐ 18y
bende silksenderin adını değiştirmişdim ban yememek için şimdi düzelttim çarı denedim çar 7gün block :S ben bu joymasın anasını töbe töbe
yfa kafayı yicem olmuyor sro botu kullanıyorum başlatıyorum o hata çıkıyor ne biçim iş bu ya kafayı yicem help me
OF ya ne zmandır bnde bu hatayı alıorum SroBottandır loaderdendir dedim kac kere sildim yukledim normal qirdim qene aynı 10-15 saat kasıom hata verio 1 Kere Dc Yediğimi qöRmedim ama hep bu hatayı hep aldım yapmadıqım sey kalmadı baska bi cozüm yoq hrelade pre bascas 😄 napolyon yoq nası bascas :D:D nese katlancaz
SaoL 😜
Silkroad This is incorrect file version... Hatası selam mlıllet sorun cozulmustur ılgılenenlere duyrulur sorunu halledemeyen varsa soyleye bılırım
Silkroad This is incorrect file version... Hatası selam mlıllet sorun cozulmustur ılgılenenlere duyrulur sorunu halledemeyen varsa soyleye bılırım
HACI ben reinstall ettim hiçbişey olmadı bi yardımcı olsana şimdiden saol
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap