server dolu lutfen daha sonra deneyin, tamamda ben cuma gününden beri deniyorum günde 2 ila 3 saat bugün pazartesi hala deniyorum 🤔 image kod olayı kalkmadan önce en fazla 45 dakkada girerdi şimdi niye böyle bendemi bir yanlışlık var. carda silk de var preyi alıp çalıştıramıyom bir elim enterde satlerce oturuyom kac gündür :? yarın çekden çıkınca girdik girdik yoksa haftaya anca girecez. bir çaresi varmıdır.
the server is full, please try again later.
· 21 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
viewtopic.php?f=53&t=129657
buradakileri uygulayarak daha çabuk girebilirsin
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
🙄
server dolu lutfen daha sonra deneyin, tamamda ben cuma gününden beri deniyorum günde 2 ila 3 saat bugün pazartesi hala deniyorum 🤔 image kod olayı kalkmadan önce en fazla 45 dakkada girerdi şimdi niye böyle bendemi bir yanlışlık var. carda silk de var preyi alıp çalıştıramıyom bir elim enterde satlerce oturuyom kac gündür :? yarın çekden çıkınca girdik girdik yoksa haftaya anca girecez. bir çaresi varmıdır.
O kadar uğraşmana ne gerek var.İndir gerekli programları o girsin.Sende girene kadar Tv. falan seyret ^^ 😈
viewtopic.php?f=53&t=129657
pek bilmediğim programları kurmak istemem ama mebur kaldım kurdum. calısıyor sanırım 10 dakkada baglandı heralde ama return scrulları bılmem nereye koymak gerekıyomus oyle bir hata soyluyo yanlıs anlamadıysam girebilsem koyacamda 😢
ne kısmetsızmısım programla tekrar baglandım return scrollar 1. sıranın 3. sunde degıl dıye gıremıyom diger carla ona mesaj atabılıyom oyunda ama giremiyom ilginc bir program
ilk önce oyuna loaderle gir.Ardından return scroolun yerine hazırla.Birkaç saatini alabilir oyuna girmek ama ardından istedğin kadar login olursun zati
torque saolsun, girmem 2 dk sürmüyor 😄
torque saolsun, girmem 2 dk sürmüyor :D
Aynn allah razi olsun yapandan. 👴
ne bahtsız adamım 11 de geldim serverler kapalı(bugun salı cek gunu) ısım cıktı 1 de gelebildim serverler full enterın usdune agırlık koydum bi gezdim geldim yok basıan oturdum elle ugrasdım gene yok aksamı etdık gene
bugun çarşamba 5 tane torqueyi acdım 4 saat oldu girmedi aksamda oldu zaten ben gideyım artık yarın tekrar girmeye calısırız:)))))))))))))))))))))))) nasıl ıkı dakkada gırıyo dalgamı geciyonuz adamla. image kot kalktı mertlık bozuldu...
birde yazmazlarmı birkac saat ugras diye 6 GÜN OLDU BEEE hala uğraşıyorum. gm bana ambargomu koydu nedir ...
birde yazmazlarmı birkac saat ugras diye 6 GÜN OLDU BEEE hala uğraşıyorum. gm bana ambargomu koydu nedir ...
bugun çarşamba 5 tane torqueyi acdım 4 saat oldu girmedi aksamda oldu zaten ben gideyım artık yarın tekrar girmeye calısırız:)))))))))))))))))))))))) nasıl ıkı dakkada gırıyo dalgamı geciyonuz adamla. image kot kalktı mertlık bozuldu...
dalga niye geçeyim ☕ ne zaman denesem girmesi en fazla 2 dk sürüyor ☕
bugun 7. gün 2 tane torqueyi acdım gene o arka planda calısıyor ben artık umudu kesmısım takılıyorum, bi bakdım oda ne mucizemidir nedir girmiş oyuna gerçi girsede bir faydası yok benim return scrullar 1. sayfanın 1. sırasının 3. gözünde değilki hata verecek biliyorum 1 kere başıma geldi. ama su uyur türk uyumaz, hemen torque nin yan sekmesine gectim yeni bir çar açtım 1 lvl bastım oyuna bağlandım return hatasıda vermedi, çünkü sıfır 1 lvl çarda return scrollar istenilen yerde. neyse girdim oyuna hemen premiumu aldım bastım bi caara yakdım oh beee........
bugun 7. gün 2 tane torqueyi acdım gene o arka planda calısıyor ben artık umudu kesmısım takılıyorum, bi bakdım oda ne mucizemidir nedir girmiş oyuna gerçi girsede bir faydası yok benim return scrullar 1. sayfanın 1. sırasının 3. gözünde değilki hata verecek biliyorum 1 kere başıma geldi. ama su uyur türk uyumaz, hemen torque nin yan sekmesine gectim yeni bir çar açtım 1 lvl bastım oyuna bağlandım return hatasıda vermedi, çünkü sıfır 1 lvl çarda return scrollar istenilen yerde. neyse girdim oyuna hemen premiumu aldım bastım bi caara yakdım oh beee........
1. sayfanın 1. sırasının 3. gözünde olcak diye bir şart mı vardı :?
O
Optimus Prime
⭐ 18y
torque saolsun, girmem 2 dk sürmüyor :D
bu torque de charlar hecklenbilr mi?
premium die bi dalga war ondan alın tekde girio 😄
ilk önce oyuna loaderle gir.Ardından return scroolun yerine hazırla.Birkaç saatini alabilir oyuna girmek ama ardından istedğin kadar login olursun zati
bn senn dediklerini yaptmda logın olunca loading ekranı dolmuyor onu napablrz acaba?
premium die bi dalga war ondan alın tekde girio :D
Allah aşkına yemin etsene be 😁
1. sayfanın 1. sırasının 3. gözünde olcak diye bir şart mı vardı :?
evet return scrollar 1. sayfanın 1. sırasının 3. gözunde olmazsa torque ile oyuna giremiyorsun, giriyorsunda ben denedım çar oyunda oluyor diger cardan baktım ama oyun ekranı gelmıyor ne hikmetse. hangi amaçla yapılmıs pek aklım ermedi. ama uzun bir hata mesajı yazıyo.
premium die bi dalga war ondan alın tekde girio :D
zaten sorunda bu ya premiumu aktif hale getirmek ıcın premium olmadan bağlanabilmek.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Connection to server has ended. Please try again later HATAS connection to the server has ended.Please try again later HATASI ! Connection to server has ended. Please try again later HATAS Connection to the server has ended.Please Try Again later.HA [Youtube] ''An error occurred, please try again later.''