Icerige atla
Extraloob

connection to the server has ended.Please try again later HATASI !

· 10 Yanıt · 33K görüntüleme
P
patlıcan OP ⭐ 9y
Arkadaşlar merhaba,

silkroad a giremiyorum böyle hata veriyor.
connection to the server has ended.Please try again later

ama herkez oyunda.
Pc ye res attım geçmedi.Oyunu sildim yükledim olmadı.

bilen varsa yardımcı olabilirmi.
10 Yanıt
.
. ⭐ 10y
Bu hatayı bi yerden hatırlıyorum resimi olarak atsan sanki aklıma gelecek ☕
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Modem reset at.
PC reset at.
20-30 kere launcher'ı kapatıp dene.
silkroadonline.net'e girebiliyor musun dene.
P
patlıcan OP ⭐ 9y
dediklerinizi yaptım ama olmuyor. ev ve iş internetin giremiyorum daha öncede giriyordum.

telefonun internetinden bağlanamyı denedim girdi.
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Zamanında benimde başıma gelmişti @Chorus dediği gibi launcher'ı üst üste kapatıp açınca düzeliyordu o zamanlarda bu şekilde çözmüştüm.
P
patlıcan OP ⭐ 9y
50 defa kapatip actim acaba ip olarakmi ban attilar. Ip ban atsalar full evden oynuyordum onu anlarim ama iş den ilk kez denedim yine olmadi. Telefonun internetinden açılıyor oyun lütfen yardim edin
.
. ⭐ 10y
Bilgisayarda 2. Bi kullanıcı hesabı varmi ? Birde silkroadi sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır i denedinmi
P
patlıcan OP ⭐ 9y
ustam var ama fayda etmiyor
P
patlıcan OP ⭐ 9y
Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle joymax ve silkroad ın ben taaaa aq...

Oyun da bot açabilirsiniz merak etmeyin. Ban olayı şu şekilde 3. charı açınca sorun çıkartıyor.
Bunun önüne geçebilmek için ilk 2 char önce oyuna girsin takılsınlar. 3. charı daha sonra açın.Yanlız burda dikkat etmeniz gereken şey 3 char da aynı anda denemicek ona göre.

ceza yerseniz modemin ıp sine blok atıyor ve oyuna giremiyorsunuz. (connection to server has ended.Please try again later ) hatası alırsınız oyunu açarken.

ilk yakalanışta 1 gün ikinci yakalanışta 3 gün üçüncü yakalanışta 1 hafta sonrasını bilmiyorum.
RanstaMonsta
Bütün botları aynı anda açayım dedim abandım hepsine ilk 2 si girdi diğerlerinde bot hata verip açmıyordu kapadım hepsini şimdi ben de "connection to server has ended. Please try again later" hatasını alıyorum.
edit: modeme 2-3 kere res attım düzeldi şuan

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: