Silkroad lanucher.exe yi açıyorum tam uptade yapıcakken '' Connection to server has ended.Please try agayin later'' bu hata çıkıyor 2 saattir uptade yapamıyorum .
pc yi yeniden başlattım
modeme reset çektim
olmadı 😞
yardım please 😄
- Resim Silinmiş.
Connection to server has ended.Please try agayin later sorun
· 15 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
K
karincakyhn
⭐ 17y
50 tane konu açıldı . yeni konu nie açıyosun
hani la nerede böle laf yapıcağına çözümü göstersen daha iyi olurdu .
K
karincakyhn
⭐ 17y
arama butonunu kullan veya yeni mesajlara bak orda son on konudan illa biri denk gelir
bendede veriodu tamam a basınca geçio 😊
500 tene dene kesin 1 sefer girer ama updatenin ortasında kalırsa bilmem D
F
FcK_ScHooL
⭐ 17y
adama adam akıllı cevap vercek yokmu bende aynı hatayı alıorumm
adama adam akıllı cevap vercek yokmu bende aynı hatayı alıorumm
önce sisteme restart atın.
ardından silkroadonline.net sayfası açın sitesinde gezin.
ardından sro client açın aynı hatayı vermez verirse bile 3-4 kere deneyin sorun gidecektir.
F
FlashForward-
⭐ 16y
Sayın üyeler ve adminler , bende aynı sorunu yaşıyorum ; Sro clienti dün gamershell den indirdim ve kurdum
versiyon şuan 1.225 ve ne kadar denediysem olmadı 3 saat uğraştım 45 kere restart attım neredeyse modem pert 😊
lütfen yardım edin...
ARZ EDERIM.
versiyon şuan 1.225 ve ne kadar denediysem olmadı 3 saat uğraştım 45 kere restart attım neredeyse modem pert 😊
lütfen yardım edin...
ARZ EDERIM.
F
FlashForward-
⭐ 16y
biri yardımcı olabilirmi :S
F
FlashForward-
⭐ 16y
okan abi 😄
F
FlashForward-
⭐ 16y
admin cvp verırmısınltfn :S
Arkadaşlar bULDUMMMMM EN sonunda buldum yapmanız gereken sadece C:\WINDOWS\system32\drivers\etc açıp içindeki hosts doyasını silmek ondan sonra olmuyorsa artık köprüden atın kendinizi
Arkadaşlar bULDUMMMMM EN sonunda buldum yapmanız gereken sadece C:\WINDOWS\system32\drivers\etc açıp içindeki hosts doyasını silmek ondan sonra olmuyorsa artık köprüden atın kendinizi
Hiç tavsiye etmem 😜
G
goxeldinho90
⭐ 18y
Ben size kesin çözüm söyleyem clientinizi değiştirin sorun ortadan kalkıyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
connection to the server has ended.Please try again later HATASI ! Connection to the server has ended.Please Try Again later.HA Connection to server has ended. Please try again later HATAS Connection to server has ended. Please try again later HATAS The Connection To The Server Has Ended lütfen yardım edin