arkadaslar yaklasık bir ay önce bir üyenin acıkladıgı konuda tiger girl has apperad in tiger mountain yazınca kalede has apperead on yazınca mountainde cıktıgı söyleniyordu ben bir kaç defa denk geldigimde on yazınca kalenin arkasında cıktıgını gördüm (tek basına dolasıyodu lanet olası delirme olmadıgı için kesemdim:D:D:d)lütfen bu konunun gercek acıklamasını yaparsanız sevinirim
tg nin cıkıs yerleri hakkında ipucu
· 12 Yanıt · 6.0K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
R
RockmasteR
⭐ 19y
yok bi alakaası on yazınca kalenin arkasında çıkmas hep sen bulana kadar o oraya gitmiştir
arkadaşlar in yazarsa kalede çıkıyor. On yazarsa kalenin dışındaki yerlerde çıkıyor. Aynı şey diyer uniqe ler içind geçerli örneğin ısyutari in değinde karakoram da on değince karakoram dışıncaki yerlerde çıkıyor. 😎
sacmalık ben 15 tg kestim hepsinde Tiger Girl Has appeared From Tiger Mountain yazıor 😄
Burası European.Lütfen bu paylaşım Chinese'de yapılsın.
K
KaJMeRRANN!26
⭐ 17y
sacmalık ben 15 tg kestim hepsinde Tiger Girl Has appeared From Tiger Mountain yazıor :D
doğru sölüyor tıraşlamayın
Valla kaç yıldır bu oyunu oynarım ve bir Unıque hastasıyımdır daha hiç dikkat etmedim ama artık bakıcam eğer doğruysa size ulaştırırım 😎
teşekkürler
arkadaslar yaklasık bir ay önce bir üyenin acıkladıgı konuda tiger girl has apperad in tiger mountain yazınca kalede has apperead on yazınca mountainde cıktıgı söyleniyordu ben bir kaç defa denk geldigimde on yazınca kalenin arkasında cıktıgını gördüm (tek basına dolasıyodu lanet olası delirme olmadıgı için kesemdim:D:D:d)lütfen bu konunun gercek acıklamasını yaparsanız sevinirim
Delirme makara: 😁 summer6:
teşşekürler
Gerçekten Alakası Yok GM Nereye Gönderırse Orda Çıkıyo xD
teşekürler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap