Ben illaki tam bu noktaralarda cıkıcak demiyorum bu noktaların etrafını dolaşın yolun üstüdne cıkmas Arrow BEnim Favori yerlerim en cok cıktıgı yerler UMARIM işinize yarar headbang2ft9
Paint de Amöter bi çalışma yaptım Razz
-Resim Silinmiş.
!!!! Yoğun istek üzerine Tg nin Kucağıma düştüğü yerler !!!
· 10 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
R
renklibere
⭐ 19y
eywallah güsel çalışma bi tg uzmanı için bide merak ettiğim bişeyvar her serverda farklı bir sıra ilemi çıkıyor uniqler
Hayır o GMin keyfine kalmiş sira falan yok zamanda yok isterse 10 dk da bir atar Wink
eywallah güsel çalışma bi tg uzmanı için bide merak ettiğim bişeyvar her serverda farklı bir sıra ilemi çıkıyor uniqler
Kendimce Bir Teorim daha Tg 4 bucuk saat te bi bide her 3 kerer tg den sorna 6 saat te cıkıor bide 5 saat felan o civarlarda extraokk
o başlagış noktasında 3 kere tg kestim Wink
o başlagış noktasında 3 kere tg kestim Wink
Bende Sıkça kestiğim noktalardan oluşturdugum bir map extraokk Kolay gelsin nice Tg Killed lara Wink
evt en çok o başlangıçta çıkıyoo tg
Xianda gunde 3 kere aynı yere dustu nereye dersenız Tiger mountain yazar yazının ( n) harfı uzerıne 2 sını benım ark kestı Very Happy
tekıde yabancıya gıttı Very Happy
Xianda gunde 3 kere aynı yere dustu nereye dersenız Tiger mountain yazar yazının ( n) harfı uzerıne 2 sını benım ark kestı Very Happy
ARkadaşına Tebrix extraokk ^bnm mapi gönder ona işine yarıcanı sanıoorum
Ewy. Saol
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap