Icerige atla
Extraloob

!!!! Yoğun istek üzerine Tg nin Kucağıma düştüğü yerler !!!

· 10 Yanıt · 2.2K görüntüleme
S
Stephanos OP ⭐ 19y
Ben illaki tam bu noktaralarda cıkıcak demiyorum bu noktaların etrafını dolaşın yolun üstüdne cıkmas Arrow BEnim Favori yerlerim en cok cıktıgı yerler UMARIM işinize yarar headbang2ft9
Paint de Amöter bi çalışma yaptım Razz

-Resim Silinmiş.
10 Yanıt
R
renklibere ⭐ 19y
eywallah güsel çalışma bi tg uzmanı için bide merak ettiğim bişeyvar her serverda farklı bir sıra ilemi çıkıyor uniqler
B
BøBa ⭐ 19y
Hayır o GMin keyfine kalmiş sira falan yok zamanda yok isterse 10 dk da bir atar Wink
S
Stephanos OP ⭐ 19y

eywallah güsel çalışma bi tg uzmanı için bide merak ettiğim bişeyvar her serverda farklı bir sıra ilemi çıkıyor uniqler

Kendimce Bir Teorim daha Tg 4 bucuk saat te bi bide her 3 kerer tg den sorna 6 saat te cıkıor bide 5 saat felan o civarlarda extraokk
S
SilenTT ⭐ 19y
o başlagış noktasında 3 kere tg kestim Wink
S
Stephanos OP ⭐ 19y

o başlagış noktasında 3 kere tg kestim Wink

Bende Sıkça kestiğim noktalardan oluşturdugum bir map extraokk Kolay gelsin nice Tg Killed lara Wink
J
JimCarrey ⭐ 19y
evt en çok o başlangıçta çıkıyoo tg
T
Tweaked ⭐ 19y
Xianda gunde 3 kere aynı yere dustu nereye dersenız Tiger mountain yazar yazının ( n) harfı uzerıne 2 sını benım ark kestı Very Happy

tekıde yabancıya gıttı Very Happy
S
Stephanos OP ⭐ 19y

Xianda gunde 3 kere aynı yere dustu nereye dersenız Tiger mountain yazar yazının ( n) harfı uzerıne 2 sını benım ark kestı Very Happy

tekıde yabancıya gıttı Very Happy

ARkadaşına Tebrix extraokk ^bnm mapi gönder ona işine yarıcanı sanıoorum
C
Crumby_ ⭐ 19y
Ewy. Saol

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: