Icerige atla
Extraloob

TEŞEKKÜRLER EXTRALOOB

· 5 Yanıt · 1.2K görüntüleme
M
Mr548 OP ⭐ 16y
SAYENİZDE SBOT SAHİBİ OLDUM.ÇOK TEŞEKKÜRLER ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN.ARACILIK OLAYINI KEŞFETMENİZ GERÇEKTEN İYİ Bİ HABER OLDU.HEP BÖLE DEVAM EDİN.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.HEP SİZİNLEYİM. 😄 HAYIRLI RAMAZANLAR (((((((((YAŞASIN İSRO BOTTAN KURTULDUUUUUM :d:d:d ))))))))))
5 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
SAYENİZDE SBOT SAHİBİ OLDUM.ÇOK TEŞEKKÜRLER ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN.ARACILIK OLAYINI KEŞFETMENİZ GERÇEKTEN İYİ Bİ HABER OLDU.HEP BÖLE DEVAM EDİN.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.HEP SİZİNLEYİM. 😄 HAYIRLI RAMAZANLAR (((((((((YAŞASIN İSRO BOTTAN KURTULDUUUUUM :d:d:d ))))))))))

ucuz fiyata aldınız hemde hayırlı olsun sbot destek bölümünde her türlü rehberlerimiz mevcuttur oradan her bilgiyi bulabilirsiniz ve her türlü sorunu sorabilirsiniz ^^
B
birtanesi ⭐ 19y
:)) hayırlı olsun da bu adam daha siteye ugramaz 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
:)) hayırlı olsun da bu adam daha siteye ugramaz :)

ahaha güzel yorum ama uğratmanın taktikleri var kuzum 😜

bak zati yeni üye logoff olmuş bile lakin ipler bende 1 hafta sonra cart şifre change hopp acil yardım wrong credential hatası alıyorum diyecek alıştıracağız sonra sonra siteye işte meslek sırrı ama paylaşayayım istedim
nese:
B
birtanesi ⭐ 19y
:)) hayırlı olsun da bu adam daha siteye ugramaz :)

ahaha güzel yorum ama uğratmanın taktikleri var kuzum 😜

bak zati yeni üye logoff olmuş bile lakin ipler bende 1 hafta sonra cart şifre change hopp acil yardım wrong credential hatası alıyorum diyecek alıştıracağız sonra sonra siteye işte meslek sırrı ama paylaşayayım istedim
nese:

oda benim gibi döner bu siteye geri hiç canını sıkma ben sonradan fark ettim yoksa yeni bir uyelik alacaktım bende uyeliğim varmıs bayadır girmiyordum 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: