Başvurum sonrası beni d.mod olarak seçen bu aileye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Elimden geldiğince sizleri pişman etmemeye gayret göstereceğim. Darısı isteyenlerin başına. I love Exl. 😘
Teşekkür ederim!!!
· 29 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
Rica ederiz canım , sen buraları hakketinde geldin , başarılar
Ps: Konu açmana gerek yoktu ^^
Sana bir mesaj yollamış extraloob gelmedi mi ?
Hayırlı olsun..
biz teşekkür ederiz.
Ps : gelmiştir hacım mesajları bir de buradan heyecanını paylaşmak istemiştir ^^
Ps : gelmiştir hacım mesajları bir de buradan heyecanını paylaşmak istemiştir ^^
O
Optimus Prime
⭐ 18y
hayırlı olsun
biz teşekkür ederiz.
Aynen öyle oldu Okan abi. ^^
Herkese teşekkür ederim. 🍺
😳
Neden Elinden Alındı D.Modluk ? 😗
Elinden almamışlar, arkadaş gizli deneme moderatör şu an...
puhuauhuauha 😆 😆 😆 😆 😆
Puhahahahhahahahahah
S
Streetwise
⭐ 19y
Bende Recep Tayyip Erdoğan, sanal alemdeki ortamı takip ediyorum. 😆 Gülmekten öldüm ya nerden biliyorsun, gizli d.mod olduğunu.
Bak bakalım buraya d.mod mu ➡️ memberlist.php?mode=group&g=19 Hayal gücün çok geniş... 😉
lol
Cidden de alınmış.
Majestic'in yaptığı gibi yapmış sanıyordum fakat deneme moderatör değil şu an...
Majestic'in yaptığı gibi yapmış sanıyordum fakat deneme moderatör değil şu an...
Gizli Deneme Mod da ney 😄
D.Mod felan değilim Okan abiden rica ettim o da aldı rütbemi.
O
Optimus Prime
⭐ 18y
D.Mod felan değilim Okan abiden rica ettim o da aldı rütbemi.
peki neden özel deilse öğrenebilirmiyiz
Tabiki de.
Ben öğrenciyim. İnternete ayıracak vaktim 1-2 hafta içinde neredeyse kalmayacak. Bunu yanında d.modların yükümlü olduğu feedback room olayı fazla geldi. Üstelik sorumluluk almaktan da korktum.
Ben öğrenciyim. İnternete ayıracak vaktim 1-2 hafta içinde neredeyse kalmayacak. Bunu yanında d.modların yükümlü olduğu feedback room olayı fazla geldi. Üstelik sorumluluk almaktan da korktum.
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Tabiki de.
hmmmmmm peki
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap