Temel Amerika'ya gitmiş... Amerika'da otoban da gidiyormuş.Ama ters yönde gidiyormuş Temel arabada kendine kendine şunlara bak yahu hepsi ters gidiyor. demiş...(tabii kendi deil de herkes yanlış gidiyormuş :)) ) Sonra Temel aldırmadan yola devam etmiş.
Ve Radyo'yu açmış radyoda haber varmış.. ( 😄 )
Radyo'daki Spiker:
-Otoban yolu üzerindeki bir araç ters yolda gitmektedir. (demiş)
Temel'de arabanın içinde kendi kendine :
-Ula uşağum....Sade bi dane deyul ki hepsi ters gidiy hee ...
😄
Temel Amerikada'da :)
· 16 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
S
SuperNaturaL
⭐ 18y
🙄
Pek komik değil ... Sağol yinede.. 😄
eh işte hoca anlatmıştı bilmediğim yanları ama hoşuma gitti 😄
SePPuKu rica ediyorum lütfen fıkra koyma artık 🎭
paylaşmak yasak mı?
paylaşmak yasak mı?
Paylaşmak yasak değil hemde hiç değil aslında boş paylaşım yapmakda yasak değil ama boş paylaşım yapmaya devam edeceksen devam et buda senin boş olduğunu gösterir , fıkraların kötü benim bu yaşıma kadar edindiğim fıkra kültürünü katlettin resmen dediğim gibi yasak olan birşey yok devam edebilirsin :?
paylaşmak yasak mı?
Paylaşmak yasak değil hemde hiç değil aslında boş paylaşım yapmakda yasak değil ama boş paylaşım yapmaya devam edeceksen devam et buda senin boş olduğunu gösterir , fıkraların kötü benim bu yaşıma kadar edindiğim fıkra kültürünü katlettin resmen dediğim gibi yasak olan birşey yok devam edebilirsin :?
Kötü mü diyorsun sen tamam yap yorumunu ama benim konu açmama neden engel oluyorsun ki?
Ayrıca ya neyse....
paylaşmak yasak mı?
Kötü mü diyorsun sen tamam yap yorumunu ama benim konu açmama neden engel oluyorsun ki?
Ayrıca ya neyse....
Bak şuana kadar alttan aldım neyse diyip geçiyorum , ben senin konu açmana engel mi oldum ? Boş konularınla fıkralarınla fıkra kültürümün içine ettin bakıpta cevap yazmadan duramıyorum yararlı olmak istiyorsan boş topic açma fıkralarına kimse gülmüyor o halde bize ne yararı var ?böyle devam etme alttan alıyorum zararlı çıkarsın.Yazdığım mesajları dikkatli okuyup bundan sonra bana cevap ver kimsenin konu açmana engel olduğu yok ''rica'' kelimesini kullandım ne kadar iyi niyetli olmaya çalışsamda boş boş cevaplar veriyorsun dediğim gibi neyse diyip geçiyorum.
olmamış hacım, daha güzel fıkralar paylaşabileceğine inanıyorum 😉
yinede teşekkürler.
yinede teşekkürler.
🙄
Olucak inş ^^
böyle yorum yapmayın yeter ^^ 😄
böyle yorum yapmayın yeter ^^ 😄
Ağzımda en küçük bir gülme ayrıntısı bile olmadı.
Ağzımda en küçük bir gülme ayrıntısı bile olmadı.
+1
kardeş kötüyse cevap yazmak zorunda değilsinki,bi fıkra için kırma cocugun kalbını,beğenmiş bizlerle paylaşmış,herkezın anlayışı farklıdır,ben beğenirim sen beyenemeyebilirsin.
kardeş kötüyse cevap yazmak zorunda değilsinki,bi fıkra için kırma cocugun kalbını,beğenmiş bizlerle paylaşmış,herkezın anlayışı farklıdır,ben beğenirim sen beyenemeyebilirsin.
Aynen.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap