Yarın aksam 10 da yola çıkıyorum 1 - 2 Hafta aranızda olamayacağım kendinize iyi bakın ^^,
Tatile Çıkıyorum ~ Bulgaria
· 24 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
Güle güle. 👋
Hadi ya.Bende geleyim bavulların arasına sıkışırım 😜 İyi eğlenceler bro 🍺
çift vatandaş olmanın güzellikleri diyelim 😜
İyi tatiller bro. Bol bol eğlen 😘
iyi tatiller zera.
K
KatilBamya
⭐ 16y
Hiç sevemedim o ülkeyi balkan dağları dışında köy gibi ülke
İyi tatiller
Hiç sevemedim o ülkeyi balkan dağları dışında köy gibi ülke
1- balkan dağlarında içilen sigaranın tadı bile farklıdır
2- burgas ~ sofya ~ varna gezmedin demekki 😄 hatunların sokaklarda bikinili hallererine bakıp iç çekmedin demekki 😜
3- slnçe brag plajda bikinisiz ablaların yanına sırnaşmadın demekki 😄
sevmemen normal 😆
K
KatilBamya
⭐ 16y
Hiç sevemedim o ülkeyi balkan dağları dışında köy gibi ülke[/quote ]
1- balkan dağlarında içilen sigaranın tadı bile farklıdır
2- burgas ~ sofya ~ varna gezmedin demekki 😄 hatunların sokaklarda bikinili hallererine bakıp iç çekmedin demekki 😜
3- slnçe brag plajda bikinisiz ablaların yanına sırnaşmadın demekki 😄
sevmemen normal 😆
Dilde tıkandığım için ablalara fazla takılmadım sofya varna dahil çoğu yerinide gezdim ama fazla kızlara bakamadım doğrusu Kırcaalide çok kaldım oranında maşallahı var Türkiyeden farkı yok zaten 😜
dil dile değmeden dil öğrenilmez hacı 😄
Zera, dilleşmeden gez gel lem Bulgar memleketini 😜
çift vatandaş olmanın güzellikleri diyelim :P
fcuk youuuu harbiden çifte vatandaş mısın uff ne şanslı adamsın yaa kıymetini bil bunların 😎
@ Xanthos
hiç sanmıyorum abi ahha 😄
@ extraloob
eğer türkiyede bi yer tutturamazsam universteyide bulgaristanda okumayı düşünüyorum 😜
hiç sanmıyorum abi ahha 😄
@ extraloob
eğer türkiyede bi yer tutturamazsam universteyide bulgaristanda okumayı düşünüyorum 😜
oku kuzum oku yeter ki üni. oku da yer bölüm farketmez 4 yıllık olsun yeterlidir 😘
oku kuzum oku yeter ki üni. oku da yer bölüm farketmez 4 yıllık olsun yeterlidir 😘
burda düz liseyi sözel olarak okumuş bi tanıdığım var şuan bulgaristanda elektrk mühendisliği okuyo ve aldığı diploma uluslar arası olucak lanet olsunki tıp okuyan tanıdıklarım bile var hemde yıllık 1500 € gibi bir fiyatla 🙏
git git dinlen 😜
Hayırlı yolculuklar resimleri bekleruk 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
resim isteriz bro
ps:iyi tatiller
ps:iyi tatiller
eskiler bilir
T
TheBigDady
⭐ 19y
Voouwwwwwww dostum hayırlı yolculuklar sana bende çifte vatandaşım Yunanistan , Gümilcine akar 😈 da ben 2 yılda bir gidiyorum malesef sana hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin allah makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap