Icerige atla
Extraloob

Tatilden Döndüm.

· 18 Yanıt · 1.2K görüntüleme
S
SatanicTurtle OP ⭐ 17y
Arkadaşlar uzun bir süre önce Macig Life - Side'ye gitmiştim fotoğraflar bir türlü elime geçmemişti derledikten sonra koymak istedim umarım bakarken eğlenirsiniz ;)

Otelden Görüntüler
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Burdada havuz partisinden çekilmiş görüntüler 😈 Sağ tarafta Garsonun yanında duran arkası dönük benim 🍿 Ve Diğer fotoğraftada arkası dönük belçikalı ablanızla show'u izlerken 😘

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Bana sorarsanız otel gerçekten güzeldi animasyonlarından tut yemeklerine kadar,herkezin görmesi gerektiği bir otel olduğunu düşünüyorum. 😉

Daha birsürü fotoğraf olduğunu söylüyor arkadaşım,onlarda elime geçer geçmez koyucağım 🍿
18 Yanıt
O
Hoşgeldin 🍺
C
Continuum ⭐ 18y
Hoşgeldin 🍺 😘
J
Jaysean ⭐ 18y
Hoşgeldin
S
SatanicTurtle OP ⭐ 17y
Hoşbulduk ^^
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Hosgeldin. Cok hos bir yer gibi gorunuyor. Umarim bol bol eglenmissindir. ^^
P
Prada ⭐ 19y
Hoşgeldin hacım Fotolar çok harika. Tatilden dönenler paylaşsınlar böyle görelim bakalım kim nerelere akmış 🍺 😘
S
SatanicTurtle OP ⭐ 17y
Hoşgeldin hacım Fotolar çok harika. Tatilden dönenler paylaşsınlar böyle görelim bakalım kim nerelere akmış 🍺 😘

Hoşbulduk hacım teşekkürler 😎
M
Milano ⭐ 18y
of off bro hoşgeldin bol hatunlu fotolar var arada fotolar süper 😎 😘
S
SatanicTurtle OP ⭐ 17y
of off bro hoşgeldin bol hatunlu fotolar var arada fotolar süper 😎 😘

Teşekkürler bro geleli bayaa oldu tatilden sende biliyosun anca derledim fotoğrafları 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
of off fotolara bayıldım bu otel hangi otel bir siteden linki var mı hemen bakmak istiyorum seneye direk buradayım havuz party her gece show yaparım yahu havuzun Playboy'u olarak beni kaldırmak isteyen hatunlar havuzda sıraya girsinler derim fanteziye bak ahahahhaa 😄 😜

kuzum harika fotolar bayıldım gerçekten belçikalı abla da güzelmiş hani 😜
L
Leet1 ⭐ 19y
Havuz partysi olayı güzelmiş xP wB
B
BaSoryong ⭐ 18y
... 😊

yaw yazlık ev tutma filan hikaye bole bir otele akıcaksın 🤤
S
SatanicTurtle OP ⭐ 17y
of off fotolara bayıldım bu otel hangi otel bir siteden linki var mı hemen bakmak istiyorum seneye direk buradayım havuz party her gece show yaparım yahu havuzun Playboy'u olarak beni kaldırmak isteyen hatunlar havuzda sıraya girsinler derim fanteziye bak ahahahhaa 😄 😜

kuzum harika fotolar bayıldım gerçekten belçikalı abla da güzelmiş hani :P

Saol Okan Abi 😎.Otele Gelirsek Otel "Magic Life Sevenseas İmperial" diye geçiyor 5 yıldızlı ve herşey dahil olarak gittik biz 5 gün yetti 😜.Tam konumunu sorarsanda Side-Titreyen Göl olarak geçiyor herkezin görmesi gerek parasını kolayca çıkardık biz içkiler ve yemekler olsun 😎 😉
S
SatanicTurtle OP ⭐ 17y
... 😊

yaw yazlık ev tutma filan hikaye bole bir otele akıcaksın 🤤

Ev tutmak hata gidiceksin 2 arkadaşınla bitiriceksin olayı bizim gibi 😜
K
Kup ⭐ 18y
Turnayı gözünden vurmuşum Mert 😆
S
SatanicTurtle OP ⭐ 17y
Turnayı gözünden vurmuşum Mert 😆