Icerige atla
Extraloob

Tapatalk calismiyor

· 10 Yanıt · 2.4K görüntüleme
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
Foruma bugun tapatalk ile girmeye calistim ancak ulasilamiyor diye hata verdi. Sanirim ftpdeki dosyalar bozulmus.
Duzeltirseniz cok hos olur, tapatalk ile forumda gezmek baya eglenceli.
10 Yanıt
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
Upup
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
up yahu up...
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
saglik olsun
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Tapatalk'ın yönlendirme olayı pc'den giren kullanıcılar için gereksiz kasma yapıyordu.Bizim kendi mobil versiyonumuz mevcut diye kaldırdık tapatalk desteğini.
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
Tapatalk'ın yönlendirme olayı pc'den giren kullanıcılar için gereksiz kasma yapıyordu.Bizim kendi mobil versiyonumuz mevcut diye kaldırdık tapatalk desteğini.

Ancak tapatalk cok daha iyi geliyor bana. En azindan mobil sitede kendi mesajlarim / aktif basliklar olmamasi bayagi sikinti :/
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Ancak tapatalk cok daha iyi geliyor bana. En azindan mobil sitede kendi mesajlarim / aktif basliklar olmamasi bayagi sikinti :/

Mobil sürümde dediğin özellikler mevcut , mobil sürümde ki en üstte bulunan büyüteç butonuna tıklayıp ulaşabilirsin.
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y

Mobil sürümde dediğin özellikler mevcut , mobil sürümde ki en üstte bulunan büyüteç butonuna tıklayıp ulaşabilirsin.

Aaaa çok teşekkür ediyorum 😄
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Aynen büyütece tıkla devam et 😊
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Taptalk'ta forumu bulamadım 😄 Nasıl bulabilirim çok acemiyim bu konuda 😄

guncel surum yukleyerek cozdum 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: