Arkadaslar ayni konuyu gecen haftada acmistim ama bir sonuc alamadim, yine yazmak durumundayim, isrobot 1.29 client i ve Sroboten 1.79 exe yi calistirip oyuna girdim, fakat bot yine kimseye saldirmiyor yardimci olursaniz sevinirim...
İsrobot Crackli olduğu halde calismiyor
· 15 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
viewtopic.php?f=53&t=14686
buraya bak yap bi yerde bir hata yapmıssındır
buraya bak yap bi yerde bir hata yapmıssındır
Sorunuma hemen cvp verdigin icin tsk ederim. ama degisen bir sey olmadi hala ne yapip ne ettiysem hala öylece duruyor....
nasıl bir sorunun var biraz acarsan belki yardımım dokunur
sorunum su siten isrobotu ve sroboten i indirdim actim haxcr4x ile crackledim herşey normal gözüküyor kasacagim yere götürüyorum koordinatlarini ayarliyorum ve botumu kuruyorum fakat botum sana biri saldirmadigi sürece kimseye saldirmiyor olduğu yerde duruyor......
arkadaşlar bütün sorun crakta galiba yokmu bir gönüllü şu işe el atacak yav arkadaşlar....Allah rızası için bir ilgi .... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Bndede aynı sorun war
arkadaşım bu sorunu kolay bi yöntemle halede bilirsin nasıl dersen botu kascagı yere götür ayarla sonra botun alım ayarlarına gel alcagı hp veya mp pota 1 yaz sonra 2 tanede kafadan ayar yap ve sonra save seting de ardından stop tranınge ve sonra auto tranınge tıkla tekrar home tusuyla kapa cracklandıgı için öle sorunlar cıkarıyor
skill dizilimini ve skillerini yenile yap veya yanlış kurmuşun olabilir son çare olarakda botu sil tekrar kur
bendede aynı sorun var, bot atak yapmıyor her yöntemi denedim , malesef sonuç vermedi şu an oyunu bıraktım.
skillerinden atack ve buff skilleirn doğru yermi bir kontrol e tsen doğrumu hepsi Exclamation Exclamation
benim bildigim srobot cracklemede skiller unknow gözüküyor yani skillerin calısması imkansız gibi bişiy
arkadaşım ne skilli bizde skill falan gözükmez,
skilller vs.vs bak sora ekran ayarlarına girip 1024x768 yap ole olması lazımdı... :?!!!
skillerinden atack ve buff skilleirn doğru yermi bir kontrol e tsen doğrumu hepsi Exclamation Exclamation
Katılıyorum , kontrol et bendede öle olmustu...! extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap