Icerige atla
Extraloob

SuperOnline WİNZZ!

· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Saniyede 6 mb ı gördüm. 2 gb dosya 5 dk da indi 😎 SUPERONLİNE 🙏 🙏 🙏

20 Yanıt
A
akherons ⭐ 15y
ben şuan 10mpbs kullanıyorum ve youtube daki video 480p olarak zor yükleniyor omg 😄

100mpbs mi kullanıyorsun?
L
Leet1 OP ⭐ 19y
ben şuan 10mpbs kullanıyorum ve youtube daki video 480p olarak zor yükleniyor omg 😄

50mbps, sınırsız kullanıyorum
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Bende ttnet sınırsız kullanıyorum.Daha hala 1mbit'i bulduğunu göremedim.Lafta 8 bit kullanıyorum da 😁
W
Warrison ⭐ 15y
Bende ttnet sınırsız kullanıyorum.Daha hala 1mbit'i bulduğunu göremedim.Lafta 8 bit kullanıyorum da 😁

me too 😁

Ps. Gzzz 🤘
S
Sunsrocu ⭐ 16y

gidip ttnete başvur bendede öledi 8 mbs çıkardım 700kbs ye kadarda gördüm 😊
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

gidip ttnete başvur bendede öledi 8 mbs çıkardım 700kbs ye kadarda gördüm :)

Ttnet'in başvurduğumdaki hareket tarzı neki?
M
Ben 8 mbit ttnet kullanıyorum indirdiğim yere 50-800 kb/s arası değişiyor
N
Adil kullanım kotası hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ?
R
Rapp3R ⭐ 18y
15gbdır 15gbyi geçersen hızını yarı yarıya düşürürler adil kullanım bu 😄
C
CosmicGate ⭐ 16y
83035633
G
ghost12 ⭐ 17y
Ttnet 8mbit(57 tl civarı olan) kullanıyorum 10 Aralık 2010 dan beri yani yaklaşık 5-6 aydır ve hızda hiçbir düşme olmuyor.Yaklaşık her ay 150-200 gb hatta 2 ay üst üste 340 gb(Yani 2 sini toplayınca yaklaşık 700 gb civarı) indirme yapmıştım ama hızda hiç bir düşme yok.Ayriyetten superonline 50 mbit limitsiz ne kadar(bu soruyu o kadar tarife arasından bakmaya maalesef üşendiğim için yazıyorum.)

Aman nazar değmesin arkadaşlar ucuzdan 8mbit kullanmaya devam 😁 😁 😆
A

Ucuzdan ?
T
İDM de güzel program :)

IDM ? 😆

PS Seed'de sağlammış maşallah 😁 😁
K
KimYooShin ⭐ 15y
wooş
S
S4YKLO ⭐ 16y
Ttnet 8mbit(57 tl civarı olan) kullanıyorum 10 Aralık 2010 dan beri yani yaklaşık 5-6 aydır ve hızda hiçbir düşme olmuyor.Yaklaşık her ay 150-200 gb hatta 2 ay üst üste 340 gb(Yani 2 sini toplayınca yaklaşık 700 gb civarı) indirme yapmıştım ama hızda hiç bir düşme yok.Ayriyetten superonline 50 mbit limitsiz ne kadar(bu soruyu o kadar tarife arasından bakmaya maalesef üşendiğim için yazıyorum.)

bende merak ettim ne kadar fiyat ve altyapısı gelişmiş bi yerde otrysun heralde superonline bizim buraya fiber getirmedi daha 😜
G
ghost12 ⭐ 17y

bende merak ettim ne kadar fiyat ve altyapısı gelişmiş bi yerde otrysun heralde superonline bizim buraya fiber getirmedi daha :P

Ya ben anlatamadım,yada siz yanlış anladınız 😆

Ttnet 8mbit internet kullanıyorum ve ilk sayfada birkaç kişi adil kullanımı sormuş bende onun için çoğu kişinin hızının düşmediğini söylemeye çalıştım.

Ayriyetten istanbul üsküdar'dayım ve buradada Superonline fiber hat var ama şu an için geçmeyi düşünmüyoruz.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
o değilde adam TWD'yi daha yeni izliyor.
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y

50mbps, sınırsız kullanıyorum

fiyat?
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
o değilde adam TWD'yi daha yeni izliyor.

topicten kaçıyorum ben 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: