Icerige atla
Extraloob

Sunucuyla Aranızdaki Bağlantı Kesildi & C9 Hatası ..

· 14 Yanıt · 28K görüntüleme
M
MonstaKill OP ⭐ 15y
Arkadaşlar Son Günlerde Taxideyken 30 Dk 1 Saat Falan Geçiyor Dc Yiyorum Türkçe Olarak şöyle Yazıyor ' Sunucuyla Aranızdaki Bağlantı Kesildi ' Tekrar girmeye çalıştığımda ise Sunucuya Bağlanılamadı (C9) Hatası Veriyor Genel Birşeymi yoksa benden mi kaynaklanıyor ?
2 Gündür Böyle Rahat rahat taxiye giremez oldum
14 Yanıt
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Arkadaşlar Son Günlerde Taxideyken 30 Dk 1 Saat Falan Geçiyor Dc Yiyorum Türkçe Olarak şöyle Yazıyor ' Sunucuyla Aranızdaki Bağlantı Kesildi ' Tekrar girmeye çalıştığımda ise Sunucuya Bağlanılamadı (C9) Hatası Veriyor Genel Birşeymi yoksa benden mi kaynaklanıyor ?
2 Gündür Böyle Rahat rahat taxiye giremez oldum

Büyük ihtimal internetinizden kaynaklanıyor.Bende bu aralar bu şekilde sorun yaşıyorum.İlk aklıma gelen çözüm silkaroad online resmi sitesine giriş yapıyorum.Start yeniden geliyor.Büyük ihtimal oyunla alakalı.
M
MonstaKill OP ⭐ 15y
Çözüm yolu umarım bulunur çünkü her Taxi yapan iyi olmuyor geri almayanından tut tekrar para isteyenine kadar var 😄
Dc yedikten sonra start gelmemesi değil sorun start geliyor fakat tekrar servere bağlanırken C9 hatası alıyorum biraz bekledikten sonra düzeliyor :S
internetimden kaynaklandıgını sanmıyorum çünkü diğer hiçbir online oyunda bağlantı sorunu yaşamıyorum Dc falan Clientle ilgili midir acaba :S
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Çözüm yolu umarım bulunur çünkü her Taxi yapan iyi olmuyor geri almayanından tut tekrar para isteyenine kadar var 😄
Dc yedikten sonra start gelmemesi değil sorun start geliyor fakat tekrar servere bağlanırken C9 hatası alıyorum biraz bekledikten sonra düzeliyor :S
internetimden kaynaklandıgını sanmıyorum çünkü diğer hiçbir online oyunda bağlantı sorunu yaşamıyorum Dc falan Clientle ilgili midir acaba :S

Anladığım kadarıyla sorun internetinde.
S
Sorunun internet bağlantından kaynaklanıyor. Arada c9 alıyorsan İnternet bağlantı hızın yavaşlıyor ve c9 alıyorsun. TTNetmi kullanıyorsun ?
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Sorunun internet bağlantından kaynaklanıyor. Arada c9 alıyorsan İnternet bağlantı hızın yavaşlıyor ve c9 alıyorsun. TTNetmi kullanıyorsun ?

Düşündüğüm gibi 😎
S

Düşündüğüm gibi 8)

Sorun TTNet ☕
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

Düşündüğüm gibi 8)

Sorun TTNet ☕

Zaten başımıza ne geldiyse ttnet'ten gelmedimi hacım. :!!&%&!
S
Benim başımada gelmişti sürekli net kopuyordu aradım ve sorunu halletim bilgili olarak konuşunca hallediyorlar. Ama o aralar TTNet yüzünden ne günahlara girdim hacım 😊
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Benim başımada gelmişti sürekli net kopuyordu aradım ve sorunu halletim bilgili olarak konuşunca hallediyorlar. Ama o aralar TTNet yüzünden ne günahlara girdim hacım :)

Bu TTNET benim bir kalvyeme mâl oldu hacım. 😁
S
Benim başımada gelmişti sürekli net kopuyordu aradım ve sorunu halletim bilgili olarak konuşunca hallediyorlar. Ama o aralar TTNet yüzünden ne günahlara girdim hacım :)

Bu TTNET benim bir kalvyeme mâl oldu hacım. 😁

Benimde tüm internet bağlantılarımı yeniden değiştirmeme ve ilk neti bağlattığım zamanlarda bir modeme mâl oldu hacımcım 🎅
M
MonstaKill OP ⭐ 15y

Evet ttnet kullanıyorum 😊
Önceleri kablolu modemimle Günaha bulandım sinir krizlerine girdim zamanında 👴
Kablosuz modem aldık gidip gelme olayı kökten çözüldü 👍
Bu seferde ttnet peşimi bırakmadıysa bunun sebebi yine oysa önümüzdeki günlerde yeni küfürler üretmem gerekecek 😗
S

Evet ttnet kullanıyorum 😊
Önceleri kablolu modemimle Günaha bulandım sinir krizlerine girdim zamanında 👴
Kablosuz modem aldık gidip gelme olayı kökten çözüldü 👍
Bu seferde ttnet peşimi bırakmadıysa bunun sebebi yine oysa önümüzdeki günlerde yeni küfürler üretmem gerekecek 😗

TTNet daha ne kadar günaha sokucak bilmiyorum. Peder taahüt yapmış sınırsıza geçerken taahhüt bitsin geçeceğim smile'e. Gerçi sorunum kalmadı hallettim ama olsun 😁
M
MonstaKill OP ⭐ 15y
Sınırsız en büyük hayalimiz zaten xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: