sun yaptım en kısa zamanda yapılışını koyacağım
ve bir ss- Resim Silinmiş.
sun som sos silah yapma(görünüş olarak)
· 18 Yanıt · 5.6K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
sadece görünüş olarak ama
sanırsam başkaları göremiyor
evt
O
Old School
⭐ 19y
Nasıl yaptın bi açıklama yapsana Question
pk2 değil mi?
Media Pk2.
mediapk2 ayarları ile oynuyoruz
kardeş senin bu çarın alps serverinde değilmi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum benim alpsteki çarım comanche_66 67 lvl full int bu sun olayına bir açıklık getirde piyasaya sahte sun sürelim Very HappyD
sun yaptım en kısa zamanda yapılışını koyacağım
ve bir ss- Resim Silinmiş.
şuan okula gitcem gelince anlatımını koyarım
YAPILIŞI :::::
ilk olarak bu dosyayı indiriyoruz
http://rapidshare.com/files/98973618/xv ... t.rar.html
sonra mediapk2 nin her ihtimale karşı bir yedeğini alıyoruz
Şimdi
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Adım 6
İşte karıştırabileceğiniz bir bölüm.
Çoğunuz 52/56/60 bowlarının farklı kodlara gerek duyacağını tahmin ediyorsunuzdur ki zaten öyle.
Eğer 52Lv bir bow'unuz varsa ITEM_CH_BOW_07_C_RARE kısmını ITEM_CH_BOW_07_A 'a çevirmelisiniz. Eğer 56 ise ITEM_CH_BOW_07_B 'ye çevirmelisiniz. Sadece kolay bir şekilde karakteri değiştiriceksiniz ve aşağıdaki resimdede olduğu gibi _RARE yazısını siliceksiniz o kadar...
- Resim Silinmiş.
52 Bow'a nasıl değiştirdiğimi iyice inceleyin. Eğer 48-60-72 Lv bir silaha sahipseniz _C kısmını silmenize ve yerine A veya B yazmanıza gerek kalmaz _RARE yazısını silmeniz yeterli olur.
+ olarak resimde gördüğünüz gibi 0D ve 0A'yıda kırmızı kutu içerisine almışım. Tabi bir sebebi var. Biraz önce _RARE'yi sildiğimizde 5 adet 00'ıda onunla götürmüş olduk. Bunu tekrar eklememiz lazım bunun için; 0A'nın üzerine gelicez. Edit aracılığı ile insert string'e basıcaz. Sonra aşağıdaki resmin aynısını yapın.
- Resim Silinmiş.
Bunu yaptıktan sonra Ok'a basın. Aşağıdakine benzer gözükmesi gerekiyor.
- Resim Silinmiş.
Adım 7
Burada çok zorlanacaksınız ve batırma ihtimaliniz yüksek. O yüzden dikkatli olun.
En tepeye çıkın. Joy Max File Manager yazar. Sadece başlangıcına farenizi tıklatın. Sonra aynı aşağıdaki resimdeki gibi yapın.
- Resim Silinmiş.
Adım 8
Şimdide bu resimdekini uygulayın.
- Resim Silinmiş.
Adım 9
Şimdi sizin iteminizi aramaya devam edicez. Benimkinin üzerinden gidersek ITEM_CH_BOW_07_A aratıcaz çünkü hatırlarsanız _RARE'yi uçurmuştuk. Tabi siz farklı bir item kullanıyor olabilirsiniz hepsi 6. adıma bağlı..
- Resim Silinmiş.
Adım 10
Bunu yaptıktan sonrada 180000 aratın.(rakamlara dikkat 18000 değil 180000)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Farkettiyseniz yukarıdaki resimde 180000'i kırmızı kutu içerisinde sonraki 2 0'ı ise mavi kutu içerisine almışım. Mavi kutu içerisindeki 2. 0'ı 2'ye çevirin.
Aynen böyle...
- Resim Silinmiş.
Adım 11
Kaydedin ve kapatın. Hata yaptıysanız Belgelerimdeki media.pk2 dosyasını tekrar alıp tekrar deneyin.
Eğer başardıysanız benim +3 Bow'umda olduğu gibi bir sonuç elde edeceksinizdir...(sosun)
- Resim Silinmiş.
arkadaşlar yapmak çok zor ilk deneyişlerinizde olumsuz sonuç alabilirsiniz inş. işinize yarar.
İlerde itemlerin degreelerini deiştirmeyi de koyacağım
ilk olarak bu dosyayı indiriyoruz
http://rapidshare.com/files/98973618/xv ... t.rar.html
sonra mediapk2 nin her ihtimale karşı bir yedeğini alıyoruz
Şimdi
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Adım 6
İşte karıştırabileceğiniz bir bölüm.
Çoğunuz 52/56/60 bowlarının farklı kodlara gerek duyacağını tahmin ediyorsunuzdur ki zaten öyle.
Eğer 52Lv bir bow'unuz varsa ITEM_CH_BOW_07_C_RARE kısmını ITEM_CH_BOW_07_A 'a çevirmelisiniz. Eğer 56 ise ITEM_CH_BOW_07_B 'ye çevirmelisiniz. Sadece kolay bir şekilde karakteri değiştiriceksiniz ve aşağıdaki resimdede olduğu gibi _RARE yazısını siliceksiniz o kadar...
- Resim Silinmiş.
52 Bow'a nasıl değiştirdiğimi iyice inceleyin. Eğer 48-60-72 Lv bir silaha sahipseniz _C kısmını silmenize ve yerine A veya B yazmanıza gerek kalmaz _RARE yazısını silmeniz yeterli olur.
+ olarak resimde gördüğünüz gibi 0D ve 0A'yıda kırmızı kutu içerisine almışım. Tabi bir sebebi var. Biraz önce _RARE'yi sildiğimizde 5 adet 00'ıda onunla götürmüş olduk. Bunu tekrar eklememiz lazım bunun için; 0A'nın üzerine gelicez. Edit aracılığı ile insert string'e basıcaz. Sonra aşağıdaki resmin aynısını yapın.
- Resim Silinmiş.
Bunu yaptıktan sonra Ok'a basın. Aşağıdakine benzer gözükmesi gerekiyor.
- Resim Silinmiş.
Adım 7
Burada çok zorlanacaksınız ve batırma ihtimaliniz yüksek. O yüzden dikkatli olun.
En tepeye çıkın. Joy Max File Manager yazar. Sadece başlangıcına farenizi tıklatın. Sonra aynı aşağıdaki resimdeki gibi yapın.
- Resim Silinmiş.
Adım 8
Şimdide bu resimdekini uygulayın.
- Resim Silinmiş.
Adım 9
Şimdi sizin iteminizi aramaya devam edicez. Benimkinin üzerinden gidersek ITEM_CH_BOW_07_A aratıcaz çünkü hatırlarsanız _RARE'yi uçurmuştuk. Tabi siz farklı bir item kullanıyor olabilirsiniz hepsi 6. adıma bağlı..
- Resim Silinmiş.
Adım 10
Bunu yaptıktan sonrada 180000 aratın.(rakamlara dikkat 18000 değil 180000)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Farkettiyseniz yukarıdaki resimde 180000'i kırmızı kutu içerisinde sonraki 2 0'ı ise mavi kutu içerisine almışım. Mavi kutu içerisindeki 2. 0'ı 2'ye çevirin.
Aynen böyle...
- Resim Silinmiş.
Adım 11
Kaydedin ve kapatın. Hata yaptıysanız Belgelerimdeki media.pk2 dosyasını tekrar alıp tekrar deneyin.
Eğer başardıysanız benim +3 Bow'umda olduğu gibi bir sonuç elde edeceksinizdir...(sosun)
- Resim Silinmiş.
arkadaşlar yapmak çok zor ilk deneyişlerinizde olumsuz sonuç alabilirsiniz inş. işinize yarar.
İlerde itemlerin degreelerini deiştirmeyi de koyacağım
aynen extraokk yani kendini kandırmaktan başka bişey değil senden başkası göremiyor Mr. Green
Media Pk2.
ZTN yazdım GÖRÜNÜŞTE sun som sos elde etme die
yorum pls xD yok mu yapan arkadaş hiç
http://www.virustotal.com/tr/analisis/c ... ff580f6f88
bu da verdiğim dosyanın virüs taraması
bu da verdiğim dosyanın virüs taraması
yorum pls deneyen yok mu hiç Laughing
walla ben bunu yapana kadar kasar sos düşürürüm hemde hjerkez görür Laughing
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
som sun sos yapma 76 lwl SOS-SOM-SUN Spear Alınır!!!!! Acil Oyun goldu ile alı ZSZC [Retro] Show Your Items [Sos-Som-Sun +5 +7 +9] WTS 123 LWL WİZ CLERİC 3/3 FLAG 12DG13DG LEGEND SET DRES DEVIL JOYMAX BRONTES THEİF JOP SET 80LWL SOS MON SUN KARISIK SILAH 13DG LEGEND +3 Show Your Items [SOS-SOM-SUN, +5, +7 +9]