Icerige atla
Extraloob

sun som sos silah yapma(görünüş olarak)

· 18 Yanıt · 5.6K görüntüleme
M
Misproject OP ⭐ 19y
sun yaptım en kısa zamanda yapılışını koyacağım
ve bir ss- Resim Silinmiş.
18 Yanıt
M
Misproject OP ⭐ 19y
sadece görünüş olarak ama
S
SoN_eMiR ⭐ 19y
sanırsam başkaları göremiyor
M
Misproject OP ⭐ 19y
evt
O
Old School ⭐ 19y
Nasıl yaptın bi açıklama yapsana Question
A
AllStAr ⭐ 19y
pk2 değil mi?
C
Caprice ⭐ 19y
Media Pk2.
M
Misproject OP ⭐ 19y
mediapk2 ayarları ile oynuyoruz
G
gncosmnli ⭐ 18y
kardeş senin bu çarın alps serverinde değilmi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum benim alpsteki çarım comanche_66 67 lvl full int bu sun olayına bir açıklık getirde piyasaya sahte sun sürelim Very HappyD

sun yaptım en kısa zamanda yapılışını koyacağım
ve bir ss- Resim Silinmiş.
M
Misproject OP ⭐ 19y
şuan okula gitcem gelince anlatımını koyarım
M
Misproject OP ⭐ 19y
YAPILIŞI :::::
ilk olarak bu dosyayı indiriyoruz
http://rapidshare.com/files/98973618/xv ... t.rar.html
sonra mediapk2 nin her ihtimale karşı bir yedeğini alıyoruz
Şimdi
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Adım 6
İşte karıştırabileceğiniz bir bölüm.
Çoğunuz 52/56/60 bowlarının farklı kodlara gerek duyacağını tahmin ediyorsunuzdur ki zaten öyle.
Eğer 52Lv bir bow'unuz varsa ITEM_CH_BOW_07_C_RARE kısmını ITEM_CH_BOW_07_A 'a çevirmelisiniz. Eğer 56 ise ITEM_CH_BOW_07_B 'ye çevirmelisiniz. Sadece kolay bir şekilde karakteri değiştiriceksiniz ve aşağıdaki resimdede olduğu gibi _RARE yazısını siliceksiniz o kadar...
- Resim Silinmiş.
52 Bow'a nasıl değiştirdiğimi iyice inceleyin. Eğer 48-60-72 Lv bir silaha sahipseniz _C kısmını silmenize ve yerine A veya B yazmanıza gerek kalmaz _RARE yazısını silmeniz yeterli olur.
+ olarak resimde gördüğünüz gibi 0D ve 0A'yıda kırmızı kutu içerisine almışım. Tabi bir sebebi var. Biraz önce _RARE'yi sildiğimizde 5 adet 00'ıda onunla götürmüş olduk. Bunu tekrar eklememiz lazım bunun için; 0A'nın üzerine gelicez. Edit aracılığı ile insert string'e basıcaz. Sonra aşağıdaki resmin aynısını yapın.
- Resim Silinmiş.
Bunu yaptıktan sonra Ok'a basın. Aşağıdakine benzer gözükmesi gerekiyor.
- Resim Silinmiş.
Adım 7
Burada çok zorlanacaksınız ve batırma ihtimaliniz yüksek. O yüzden dikkatli olun.
En tepeye çıkın. Joy Max File Manager yazar. Sadece başlangıcına farenizi tıklatın. Sonra aynı aşağıdaki resimdeki gibi yapın.
- Resim Silinmiş.
Adım 8
Şimdide bu resimdekini uygulayın.
- Resim Silinmiş.
Adım 9
Şimdi sizin iteminizi aramaya devam edicez. Benimkinin üzerinden gidersek ITEM_CH_BOW_07_A aratıcaz çünkü hatırlarsanız _RARE'yi uçurmuştuk. Tabi siz farklı bir item kullanıyor olabilirsiniz hepsi 6. adıma bağlı..
- Resim Silinmiş.
Adım 10
Bunu yaptıktan sonrada 180000 aratın.(rakamlara dikkat 18000 değil 180000)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Farkettiyseniz yukarıdaki resimde 180000'i kırmızı kutu içerisinde sonraki 2 0'ı ise mavi kutu içerisine almışım. Mavi kutu içerisindeki 2. 0'ı 2'ye çevirin.

Aynen böyle...
- Resim Silinmiş.
Adım 11
Kaydedin ve kapatın. Hata yaptıysanız Belgelerimdeki media.pk2 dosyasını tekrar alıp tekrar deneyin.
Eğer başardıysanız benim +3 Bow'umda olduğu gibi bir sonuç elde edeceksinizdir...(sosun)
- Resim Silinmiş.
arkadaşlar yapmak çok zor ilk deneyişlerinizde olumsuz sonuç alabilirsiniz inş. işinize yarar.
İlerde itemlerin degreelerini deiştirmeyi de koyacağım
M
murat75 ⭐ 19y
aynen extraokk yani kendini kandırmaktan başka bişey değil senden başkası göremiyor Mr. Green

Media Pk2.
M
Misproject OP ⭐ 19y
ZTN yazdım GÖRÜNÜŞTE sun som sos elde etme die
M
Misproject OP ⭐ 19y
yorum pls xD yok mu yapan arkadaş hiç
M
Misproject OP ⭐ 19y
yorum pls deneyen yok mu hiç Laughing
P
Presence ⭐ 19y