beyler proğram çalışıyo biraz uraştım ama 85 sun bow yaptımxD
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
som sun sos yapma
· 32 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
R
Roland Deschain
⭐ 19y
pk2 mod mu bu?
pk2 mi bu yoksa program nerede yada
Saçma Saçma Şeyler İnanmayın Ya
Ya pk2 dir Yada Kendine Çıkmıştır Sizi Keklicek Ben Yaptım Die 😉
al Bende Bunu=> 👴
Böyle Yaptım => 🤘
Tek başında 😆 Spor Böle Bişey 😁
Ya pk2 dir Yada Kendine Çıkmıştır Sizi Keklicek Ben Yaptım Die 😉
al Bende Bunu=> 👴
Böyle Yaptım => 🤘
Tek başında 😆 Spor Böle Bişey 😁
ha bu arada senin glavie kullandığın günleri hatırlıyorum 😁
bir keree 85 lvl sos olmas lol insan 76 olur
lol insan ne demek ya .lol un anlamını bilmeden konuşuyorsun ....
lol insan 😁 bilmediğiniz kelimeleri kullanmayın yoksa çok kötü rezil olursunuz...
Yurdum İnsanı ❗
lol = Kahkaka Atmak = 😆
Bilmemek Ayıp Değil Öğrenmemek Ayıp !
lol = Kahkaka Atmak = 😆
Bilmemek Ayıp Değil Öğrenmemek Ayıp !
yok devenin bale papucu hahaha
Ya adam pk2 den yapmış size gösteriyodur sizde amma abartmışsınız..
pk2yle normal bowumu sun gibi gösteriyorum demek istiyor işte yanlış anlamayın hemen. ayrıca merto.s kardeşim silkroaddan anlamıyorsun madem konuşma.
adam bi konu açmış som sun sos yapma die ve bir proğram wermiş ben önceden denedim ama yapamadım silahım sos gibi görünüyodu stall da ama eline alınca normal görünüyodu bende yazdım ki arkadaşın konusuna 9d updatesinden sonra çalışmıyor die ama uraştım biraz yaptım onun içinde bu konuyu açtım biri de yazmışki kendine çıkmış sizi kekliyo dio sen hayatında 85 sun bow ve crit i 10 olduğu halde yüzde 80 olan bow gördün mü dostum.sun silahların critleri fazla olur hali ile de crit 10 iken yüzdesi 80 olmas
kardeş o bow sun +5 olsa atackı en az 2k -2.5 k atack olurdu. pk2 olması lasım keklemeyin milleti 😄
G
genc_fb216
⭐ 19y
ya kardesim sacma sapan seyler inanmayın bunlara!! sen bi silahı +5 yapta sonra sosun yap 😄 silahı nasıl sun yapmayı beceriosun anlamıorum insanları o kadar salak mı sandın buna inanıcak !!
bir keree 85 lvl sos olmas lol insan 76 olur
adam programla yapmış 85 sos olmaz tabi program çalışıyor bakın demek istiyor sende hemen atlamışın
Emre senin baska isin yokmu guZUM 😄 kasmaya bak sen 😄
evet aynen öyle demek istemiş =)
zuhahahah 85 sun silah mı olur lol inanmayın böyle şeylere yaw ☕
zuhahahah 85 sun silah mı olur lol inanmayın böyle şeylere yaw ☕
ya kardesim sacma sapan seyler inanmayın bunlara!! sen bi silahı +5 yapta sonra sosun yap 😄 silahı nasıl sun yapmayı beceriosun anlamıorum insanları o kadar salak mı sandın buna inanıcak !!
kardeş o bow sun +5 olsa atackı en az 2k -2.5 k atack olurdu. pk2 olması lasım keklemeyin milleti :D
ciddi derece de anlayış kıtlığınız var... 🕵️
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap