Arkadaslar eu lara 7 8 9 degree sos-som-sun gelmeyecek diyolar doğrumu bilginiz var mı ?
EU SOS-SOM-SUN
· 11 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
gecen gün arkadaslarımız eldorado'dan ss koymustu 8d sun staff 😈
T
TripMaster
⭐ 19y
o tek sun eu lardaki 8d başka yok bi yarışmadan kazanmış onuda, gelip gelmeyeceği hakkında bilgim yok ama gelirse bir düşün chineselere yazık olur +5 olduğu zaman bile full sunlu adamı devirebiliyor eu lar bide onlara sun gelirse chineselere yazık olur bu açıdan düşünürsek gelmemem ihtimali var 😁 😈
sun yok ama som var som gordum
öLe Şey Olurmu Gecen Gün Gördm Persiada 76 sos Cıkmıs adama 2Handed Bende Wariorum xD Param yokki alam xD
şuan persia server ında 2 tane 76 level sosun bow 1 tane 76 lvel sosun blade ve 1 tane som 76 crossbow 1 tane som 76 lv glavie var.
Benim şu ana kadar gördüklerim bunlar daha arsa bilmiyorum.
ayrıca rev6 dan da best item list ten görebilirsin herculeste 76+9 sun blade var 👍
ayrıca rev6 dan da best item list ten görebilirsin herculeste 76+9 sun blade var 👍
N
NephilimAngel
⭐ 19y
pasficde
sun dagger
som staff
sos stafff
som 2 haded blade
hepsi 9 dagree
sun dagger
som staff
sos stafff
som 2 haded blade
hepsi 9 dagree
T
TitusPullo
⭐ 19y
şuan persia server ında 2 tane 76 level sosun bow 1 tane 76 lvel sosun blade ve 1 tane som 76 crossbow 1 tane som 76 lv glavie var.
Arkadaş eU dan bahsediyor.
Evet arkadaşım. Şu an piyasada EU Seal of Sun itemleri mevcuttur!
Game Designer
⭐ 19y
başlığını küçültürmüsün 😐
yes.
9 dg dagger sos görmüştüm bir resimde serverı hatırlamıyorum
E
ExtremeShout
⭐ 18y
Arkadaş eU dan bahsediyor.
Evet arkadaşım. Şu an piyasada EU Seal of Sun itemleri mevcuttur!
görmen için büyütüp renklendirdim 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap