Icerige atla
Extraloob

steady

· 12 Yanıt · 3.0K görüntüleme
H
HAKAN0 OP ⭐ 19y
şimdi kasada 38+3 blue spear var steady tablet çıktı kırdım ben bunu speara kulandıktan sonra +4 yapmaya çalışırken silah yanarsa +3 mü kalıyo??
12 Yanıt
F
fenasii ⭐ 19y
hayır cnm alakası bile yok o işe astral yarıo steady basarsan silahın iç özellikleri düsmez mesela phy atagı mag atagı atack raitingi falan Wink
_
_ErKo_ ⭐ 19y
steady sadece + basrakn yardimci oluyor, kesin degil ama yanmasini önlüyor.
H
HAKAN0 OP ⭐ 19y
bi kararverin extra abi cevap pls
E
Excrea ⭐ 19y
hayir dediklerinizin hicbiri doru degil

steady + basarken item cok fazla yanarsa kirmizi sekilde durability reduce yazar %30 %40 durabilty gidebilir bunu onlemeye yarar bazilari + basarken tutma ihtimalini arttirr diyo ama bana hurafe gibi geliyo Very Happy
F
fenasii ⭐ 19y
steady silahın veya itemin iç özelliklerinin düsmesini önler mouse u steady stonenin üstüne tuttugunda allttaki yazıları okursan zaten anlarsın
H
HAKAN0 OP ⭐ 19y
madem bir işe yarıyo kullanalım Very Happy
B
boo ⭐ 19y

hayir dediklerinizin hicbiri doru degil

steady + basarken item cok fazla yanarsa kirmizi sekilde durability reduce yazar %30 %40 durabilty gidebilir bunu onlemeye yarar bazilari + basarken tutma ihtimalini arttirr diyo ama bana hurafe gibi geliyo Very Happy

+1
E
Excrea ⭐ 19y

steady silahın veya itemin iç özelliklerinin düsmesini önler mouse u steady stonenin üstüne tuttugunda allttaki yazıları okursan zaten anlarsın

neresini okuosun anlamiyorum yada ing den hic anlamiyosun

bunlarla alakasi yok durabilty reduce olmasini onler
M
Menes ⭐ 19y

neresini okuosun anlamiyorum yada ing den hic anlamiyosun

bunlarla alakasi yok durabilty reduce olmasini onler

doru sölüosun oyunu yanlış biliosunuz exc doru sölüo
I
mesela mag reinforce bascam %22 de steady varken %22'den düşmezmi ?
M
mrtcnt ⭐ 18y
mesela mag reinforce bascam %22 de steady varken %22'den düşmezmi ?

Mesajın yazılmasından 4 sene sonra konuyu hortlaşmışsın. 🙏

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: