şimdi kasada 38+3 blue spear var steady tablet çıktı kırdım ben bunu speara kulandıktan sonra +4 yapmaya çalışırken silah yanarsa +3 mü kalıyo??
steady
· 12 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
hayır cnm alakası bile yok o işe astral yarıo steady basarsan silahın iç özellikleri düsmez mesela phy atagı mag atagı atack raitingi falan Wink
steady sadece + basrakn yardimci oluyor, kesin degil ama yanmasini önlüyor.
bi kararverin extra abi cevap pls
hayir dediklerinizin hicbiri doru degil
steady + basarken item cok fazla yanarsa kirmizi sekilde durability reduce yazar %30 %40 durabilty gidebilir bunu onlemeye yarar bazilari + basarken tutma ihtimalini arttirr diyo ama bana hurafe gibi geliyo Very Happy
steady + basarken item cok fazla yanarsa kirmizi sekilde durability reduce yazar %30 %40 durabilty gidebilir bunu onlemeye yarar bazilari + basarken tutma ihtimalini arttirr diyo ama bana hurafe gibi geliyo Very Happy
steady silahın veya itemin iç özelliklerinin düsmesini önler mouse u steady stonenin üstüne tuttugunda allttaki yazıları okursan zaten anlarsın
madem bir işe yarıyo kullanalım Very Happy
hayir dediklerinizin hicbiri doru degil
+1
steady silahın veya itemin iç özelliklerinin düsmesini önler mouse u steady stonenin üstüne tuttugunda allttaki yazıları okursan zaten anlarsın
neresini okuosun anlamiyorum yada ing den hic anlamiyosun
bunlarla alakasi yok durabilty reduce olmasini onler
neresini okuosun anlamiyorum yada ing den hic anlamiyosun
bunlarla alakasi yok durabilty reduce olmasini onler
doru sölüosun oyunu yanlış biliosunuz exc doru sölüo
I
imPuRe_Kinq
⭐ 18y
mesela mag reinforce bascam %22 de steady varken %22'den düşmezmi ?
mesela mag reinforce bascam %22 de steady varken %22'den düşmezmi ?
Mesajın yazılmasından 4 sene sonra konuyu hortlaşmışsın. 🙏
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap