Icerige atla
Extraloob

Start yazısı gelmiyor windows 8.1

· 114 Yanıt · 21K görüntüleme
T
tyermn41 OP ⭐ 17y
Arkadaslar windows 8.1 e format attiktan sonra silkroadi yukledim ve start yazisi gelmiyor . Ustelik siteye girebiliyorum . Lütfen yardım edin ?
114 Yanıt
Super
Super ⭐ 13y
Windows 8.1'de mevcut mudur bilemem ama veri yürütme engellesmesinden olabilir , ve ya virüs programı ?
T
tyermn41 OP ⭐ 17y
Evet veri yurutme engellemesi var pc de ama sectiklerim disindakileri isaretleyip silkroad klasorunun icinde ne var ne yoksa isaretledim . Acaba tamamen mi kapatsam ? Ve internetle alakali bi sorun olabilir mi modemi falan da acip kapadim ama ise yaramadi .
U
usher24 ⭐ 18y
aynı sorun bendede var bende 8.1 kullanıyorum çözümünü halen bulamadım.
U
usher24 ⭐ 18y
internetle ilgili bir sorun değil Telefonun internetinden denedim olmuyor yine aynısı
M
musa_46 ⭐ 19y
Ben aklınıza gelebilecek herşeyi denedim Modemi resetledim butun guncellemeleri yukledim ama aynı sorun bendede var 3 gundur çözemedim yardım lütfennnnnn Update yapmıyor Start gelmıyor tekrar 7 kurdum orada da olmadı 8.1 e dondum yardım lutfen
U
usher24 ⭐ 18y
çözemedik henuz ..
M
musa_46 ⭐ 19y
uyumluluk dorununuda denedim yönetici olarak da çalıştırdım olmuyor
modem dahi değiştirdim 5 kere format attım 3 günde olmyor
U
usher24 ⭐ 18y
teknopatta ceza almışım burdan yazayım sendemi phbot kullanıyorsun hangi serverde oynuyorusn
M
musa_46 ⭐ 19y
Ocenaus da oynuyorum Sbot kullanıyorum ben Teknopattan ben takip ediyorum
U
usher24 ⭐ 18y
ben şimdi normal çalışan bir pcden silkroad klosrunu aldım geldim pc ye atıp deniyecegim bakalım ne olucak çok enteresan birşey anlamadım. gitti ama çalışşa bile bir çalışacak gelicek start yazısı sonra gelmiyecek hata vericek sanıırm tekrar actıgında yine gelicek start bir gelir bir gelmez yani :S ben bu sebepten format attıım zaten formatatttıktan sonra hiç start gelmedi hatada vermedi . nebiliyim anlamadım
M
musa_46 ⭐ 19y
aynı sorunlar bendede var işte ama ama senın dediğin kopyalama yolunu denemedim olursa bi haber ver buradan sana zahmet 😄
U
usher24 ⭐ 18y
ip banmı yedik yoksa ne oldu anlamadım 😊 silkroada mail attıınmı ben attıım gün gece cevap gelmemiş.
M
musa_46 ⭐ 19y
Bende Attım işte sisteminizi update edin donanımlarınızı güncelleyin filan yazmıs bugun tekrar yazdım cvp gelmedi daha
U
usher24 ⭐ 18y
kopyalama işe yaradı start geldi ama bakalım şu bağlanmama hatasını vericekmi ilk actıgımda hata vermedi.
U
usher24 ⭐ 18y
bence sorun bizde degil sorun silkroadın sitesindeki oyunda dowland ettiim fakat update etmesinde sorun var o sebebgpten start gelmiyor. henuz hata vermedi. bende
M
musa_46 ⭐ 19y
hım anladım da ben nereden bulacağım onu dusunuyorum şimdi 😄 Update yapabilirmisin ?
U
usher24 ⭐ 18y
oyuna girdim ben Sorun çözülmüştür kısmen ben çözdüm ben 😄
U
usher24 ⭐ 18y
4 gb falan oluyor o nereye uptate yapayım :S
M
musa_46 ⭐ 19y
Kopyalama yöntemi ile çözdün değilmi ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: