hata verdi yine ben pes ediyorum yapıcak başka birşey kalmadı
Start yazısı gelmiyor windows 8.1
· 114 Yanıt · 21K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 6
Yanıtlar
E ne olacak bu böyle peki Adminlerdende ses yok 😊
oyunu bırakacagız biticek sorun 😄
Bırakılacak gibi değil benim çarlar 😄
benimkilerde 😄 13dg 12 set inc common set 😄 daha 14dg cevirmedim
Salı günü otomatik düzelecek bence bu şimdi xp ye kurdum başka bilgisayarda yine açılmadı updatede yapmadı. 😠
C
Constanzia
⭐ 19y
Bendede ayni sorun var win 8.1 yukluydu 7 ye cevirdim ayni dunden beri deli oldum
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
bencede oyundan kaynaklanıyor salı günü düzelir ben girdim oynuyorurum suan ama dedigim gibi bir acılıyor bir acılmıyor
Hiç bir işletim sisteminde düzelmiyor sorun ben çok denedim Joymax'ın yeniden Full client atması lazım güncel yada bu salı gunu update yaparak düzeltmesi lazım.... Başka çözümü olan varsa söylesin çıldıracam yav
C
Constanzia
⭐ 19y
Bu mesaj musa_46 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bende senin gibiyim 3 kere format attim dunden beri sonuc olumsuz 😢
Hiç bir işletim sisteminde düzelmiyor sorun ben çok denedim Joymax'ın yeniden Full client atması lazım güncel yada bu salı gunu update yaparak düzeltmesi lazım.... Başka çözümü olan varsa söylesin çıldıracam yav
Bu mesaj Constanzia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bence bu iş Salı gününe kadar düzelmez Salı günüde Update olursa düzelir ancak bence
Bu mesaj musa_46 rumuzlu uyeden alinti yapildiHiç bir işletim sisteminde düzelmiyor sorun ben çok denedim Joymax'ın yeniden Full client atması lazım güncel yada bu salı gunu update yaparak düzeltmesi lazım.... Başka çözümü olan varsa söylesin çıldıracam yav
Bence bu iş Salı gününe kadar düzelmez Salı günüde Update olursa düzelir ancak bence
C
Constanzia
⭐ 19y
Sizde fazla char açiyormusunuz phbot veya sbot ?
ewet Sbottan açıyordum bi start gelse çok sey yapıcamda 😄
C
Constanzia
⭐ 19y
Silkroad.exe calismayi durdurdu hatasi alionmu sende fazla char acinca ?
Arada sırada ama çok nadir denk geldim bu soruna şuan tek sorun Update ve start 😠
ben oyundayım girdim job kasıyorum lvl 125 olmuştu zaten şimdi jobu 125 yapmam gerek 😊 Hades 0TT0MANiA
Nasıl girdin nasıl düzelttin sorunu ???
C
Constanzia
⭐ 19y
Sbotta 2 pt aciom bende silkroad.exe durdurdu hatasi aliom cozum bulamadim bi turlu bi cok yol denedim olmuo pc kotu desem tamam bu pc acmazmi ya onceden aciodum 30 tane simdi de acioda hata veri bi kac saat sonra makinayi kapamadan da duzelmio tekrar makinayi acip girmekte ölüm 20 char
Makinam bu;
i7 3770k
18gb ram
3gb 384bit ekran karti
Makinam bu;
i7 3770k
18gb ram
3gb 384bit ekran karti
hatayı veriyor yine sbot girmiyor hata verince ama denemiyor daha dogrusu sbotla girmek için pre lazım birkerede girsin phbot deniyor hata veriyorsa bekliyor hata gidince tekrar deniyor giriyor öyle ben başka pcde çalışan silkroad klosorunu aldım ya ondan giriyorum yoksa updadet yapmıyor zaten ama sorun yine aynı kısmen çözüyoruz şimdilik böyle idare ediyom 😊
Sen idare et Salı gününe kadar sabredeceğim artık
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap