Icerige atla
Extraloob

Start yazısı gelmiyor windows 8.1

· 114 Yanıt · 21K görüntüleme · Sayfa 5 / 6
Yanıtlar
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bu mesaj usher24 rumuzlu uyeden alinti yapildi
silinmiştir + 6070 lvl bir karakteri aramana gerek yok 1 saat içinde 60 70 oluyorsun zaten :)

Ne zamandan beri isroda bu kadar hızlı kasılınıyor?
A
ayvaz09 ⭐ 16y
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
hayır bikere bağlandıktan sonra normal bi şekilde start geliyo, al bak

işin sıkıntı tarafı ben silkroad oynamıyorum bu olay için indirdim ve indirdigim client 452 ydi ama oyun 454 oldugu icin yaptıgım loader da işe yaramadı; sonra versiyonu manuel 454 çektim client açıldı. Tabi 452den 454e yeni skill dress vsr eklendiyse oyunda crash verir sorun bu
yani eğer clientiniz 454 ise sorun olmaz.

ee kardeşim 1.454 nasıl manual yapıcaz ?
X
xxnesixx ⭐ 11y
selam arkadaşlar hala çözüm bulunmadımı .....
E
efche ⭐ 18y
sa beyler bende aynı sorundan muzdaribim.Neden oluyo bilmiyorum her yolu denedim olmadı çözen varsa yardım Etsin 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Hello, this is Silkroad Online.

We are aware that some of our players are experiencing problems initializing Silkroad Online new client version 1.452.

Our Development Team is currently working to resolve the issue. Rest assured that we will do our best to fix the problem as soon as possible.

We apologize for any inconvenience caused and we deeply appreciate your patience regarding this matter.

Thank you.

Problemin farkindayiz. Teknik ekibimiz calisiyor , merak etmeyin halledecegiz diyorlar.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
K
KaLahara ⭐ 11y
Evet arkadaşlar çözümü buldum bende işe yaradı yama yaptım update edilmiş sroyu isteyen arkadaşlar bu linkten indirebilir .Umarım işinize yarar iyi forumlar. https://www.dropbox.com/s/w7a5wo4ejaiu5 ... d.rar?dl=0
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bu mesaj KaLahara rumuzlu uyeden alinti yapildi
Evet arkadaşlar çözümü buldum bende işe yaradı yama yaptım update edilmiş sroyu isteyen arkadaşlar bu linkten indirebilir .Umarım işinize yarar iyi forumlar. https://www.dropbox.com/s/w7a5wo4ejaiu5 ... d.rar?dl=0

İndirip denedim, çalışıyor 👍
Nod32 ile taradım temiz görünüyor.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Manuel versiyon arttırmaktan daha iyi gibi. Hayırlı olsun.
Ya olay 60 70 olması değil 10 lvl olsaydı da fark etmezdi. Ve bu arada harbi kasmak ne ara kolaylaştı?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
U
uskerles ⭐ 13y
Eyvallah bilader indirdim çalışıyor çok sağolasın
X
xxnesixx ⭐ 11y
kalahra yani sorunu çözdün mü start geliyormu ?
T
tyermn41 OP ⭐ 17y
kalahara link çalışmıyor düzeltebilirmisin acaba ? ve sbot ıle sbotmod normal bi şekilde çalıstırabılıyoz mu windows 8.1 de ?
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Manuel versiyon arttırmaktan daha iyi gibi. Hayırlı olsun.
Ya olay 60 70 olması değil 10 lvl olsaydı da fark etmezdi. Ve bu arada harbi kasmak ne ara kolaylaştı?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kolaylaşan birşey yok girip gördüm 😄 70e kadar beleş sos veriyor npc ve bir adet pre plus ve pet ile başlıyoruz oyuna. Birde ekstradan npcler eklenmiş bol exp veren görevler veriyor.

Bunlar 125e kasmaya yeter mi? Yetmez, yetse de o allak bullak olmuş item sistemi yüzünden oynanmaz.

Bu arada link aşırı yumulmadan dolayı göçmüş 😄
T
tyermn41 OP ⭐ 17y
Arkadaşlar birşey sorucam . sbot la beraber çalısan sbotmod clientless acaba windows 8.1 de çalışıyor mu ? cunku sbotmodun sıtesınde çalısan ısletım sıstemlerınde windows 8 veya 8.1 yok ?
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Bu mesaj tyermn41 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Arkadaşlar birşey sorucam . sbot la beraber çalısan sbotmod clientless acaba windows 8.1 de çalışıyor mu ? cunku sbotmodun sıtesınde çalısan ısletım sıstemlerınde windows 8 veya 8.1 yok ?

Uyumluluk değiştirme ile aşılabilir belki çalışmıyorsa eğer.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Linkin tekrar upload edilmiş versiyonu ;

http://files.uptotal.com:8077/RCHQACJF_ ... ob.com.rar
Not : Link sadece tekrar upload edilmiştir. Kullanırken linkin bir kullanıcıdan geldiğini unutmayın. Link tekrar kırılırsa buradan bildirebilirsiniz.
T
tyermn41 OP ⭐ 17y
diyelim sbotmod un uyumlulugunu windows 7 yaptım . pekı sbot ve silkroadı da windows 7 yapmam gerekır mı ?
C
kalahara indirdim çalışıyor sağolasın kardeş
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj kskksk44 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kemalist kardeş indirdim fakat version yine 1.452 ?

indirip kontrol ediyorum tekrardan...
U
usher24 ⭐ 18y
ben bir saat te 60-70 oluyor derken oyunun verdiği exp scrollar ve 50 ve 70 lvl charlar ile full monster scrol acarak 110+ wiz char da kasrken 1 saat içinde oluyorsun ...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: