Icerige atla
Extraloob

Srobot clientless

· 12 Yanıt · 1.5K görüntüleme
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
beyler srobotta clientlessi ilk defa kullanacam ama şu hatayı veriyor yardım can't login to server.close connection first..
12 Yanıt
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
?
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
kimse bilmiyor mu ! 🙏
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
kimse bilmiyor mu ! 🙏
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
dellenecem biri yardım etsin summer4: 🙏 summer2:
T
viewtopic.php?f=567&t=99551 Sorunlar ve Çözümler diye sabit başlık var önce forumda araştır sonra konunu aç
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
viewtopic.php?f=567&t=99551 Sorunlar ve Çözümler diye sabit başlık var önce forumda araştır sonra konunu aç

sen kafayı yorma ben yeterince araşttrım her şeyi sende benim açtığım konunun başlığına iyi bak sbot demiyorum srobot 👍 daral:
T
Ne farkeder forumda yoksa ilk o hatayı alan sensin demekki sende sorun var ^^
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
ney ne farkeder ben srobot istiyorum sen sbotu koyuyorsun ne farkeder öyle mi tamam !
Q
Quattro ⭐ 19y
Hangi server a bağlanmıyor bot mu normal sro mu.
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
Ya şimdi Bende normal sro da (botsuz loadersiz) de 15 dk ye 1 dc veriyor bende srobot dc sorununu çözdü diye srobotla girim dedim onda da dc veriyor.Bir de clientlessle deniyim dedim can't login to server.close connection first.. clientlessi ilk defa kullanacam acaba yanlış bir şey mi yaptım ?
Q
Quattro ⭐ 19y
Ya şimdi Bende normal sro da (botsuz loadersiz) de 15 dk ye 1 dc veriyor bende srobot dc sorununu çözdü diye srobotla girim dedim onda da dc veriyor.Bir de clientlessle deniyim dedim can't login to server.close connection first.. clientlessi ilk defa kullanacam acaba yanlış bir şey mi yaptım ?

Start demeden once bot servırına giriş yapman lazım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: