Icerige atla
Extraloob

rev+srobot+nubot+hacrax+sro loerder bot çorbası :D

· 12 Yanıt · 2.0K görüntüleme
H
hayabusa_ OP ⭐ 19y
srobot hacxrax ile oto traning i krılınca şehirde alış veriş yapıyosda bu 3 bot 2 prodan 1 bot yapıcaz bilen yazssın ona göre editleyecem not iş yerindeyimm denesin biri yazssın burada oyun yok :?!!!
12 Yanıt
M
Macro ⭐ 19y
ilginç bir fikir aklıma gelmemişti oyundayım deneyebilecek var mı
A
AlperFB ⭐ 19y
srobottan kastın isrobot ise hacrax onu yapamıyo artık eger öyle birşey olsaydı 2-3 ay öncesi gibi üst konularda olurdu
H
hayabusa_ OP ⭐ 19y
yeterki alış veriş yapsın her sürümde çalışacak bot olur biri cvp versin
H
hayabusa_ OP ⭐ 19y

srobottan kastın isrobot ise hacrax onu yapamıyo artık eger öyle birşey olsaydı 2-3 ay öncesi gibi üst konularda olurdu

rev botuda kimse tam çalıştıramadı ama no bot u ekleyince herkes memnun oldu sorun madem alış veriş olayı hazır beklemeyn biraz girişken olun lütfen arkadaşlar bakın bot kesme yerine gidiyodu fakat alış veriş yapıyormu o lazım
B
BeBeT0 ⭐ 19y
Yaw Kardes Sen Neddin Para Verip 1 Dene Alıp Ugrasırım Daha İyi Yaw
H
hayabusa_ OP ⭐ 19y
ben paralı kullanıyorum maksat vatandaşın işi olsun popcorn popcorn extrabeer extraokk
M
Macro ⭐ 19y
boşwerin böyle dolanbaçlı işleri yaw Very Happy
H
hayabusa_ OP ⭐ 19y
parası olmayan ufak kardeşlerimiz yapar yaw adamlar elle kasmaktan ders yapmıyo Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
B
BeBeT0 ⭐ 19y

parası olmayan ufak kardeşlerimiz yapar yaw adamlar elle kasmaktan ders yapmıyo Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ben Öle Sanmıyorum Bizden Cok Bot Gold Silk Aldıkları Kesin Küçük Diyip Geçme Adamların Bos Vakti Fazla
B
botsuzluk milletin başına vurmuş Very Happy:D
L
Leet1 ⭐ 19y
Git al bi Tbot 16$ Very Happy Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: