sbotta bitti artık hayırlı olsun herkese:D Buy SBot-Flatrate (incl. clientless) for only 5 Euro/month easily via PayPal!
Purchase SBot (currently disabled)ama yöntemini bulurlarmı bilmem
Buy SBot-Flatrate (incl. clientless) for only 5 Euro/month e
· 11 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
bitsin tabi şimdi gelsin bir sbot 200 TL olsun yeahhh stokları piyasaya sürme zamanı geldi 😜
bitsin tabi şimdi gelsin bir sbot 200 TL olsun yeahhh stokları piyasaya sürme zamanı geldi :P
ßir sbot un 200tl olucagına inandın mı 😜
softmod için de senin gibi diyorlardı en son 250 TL'den 4 tane satmıştım 😎
M
meLankoLiq
⭐ 18y
N'oldu şimdi satışlar kapandı değil mi sadece ?
bizde bütün satışlar açık, lakin bot-cave kendisi üyelik vermiyor ve sbot satmıyor.
bizde ; yeni üyeliklere yükleme yapılıyor, 0dan account'u olmayana account veriliyor, süre uzatması yapılıyor hepsi halen devam etmektedir ^^
bizde ; yeni üyeliklere yükleme yapılıyor, 0dan account'u olmayana account veriliyor, süre uzatması yapılıyor hepsi halen devam etmektedir ^^
sourceleri alsın biri gençler botun devamını getirebiliriz 😊
sbot biter Abot gelir ^^
demek isteigim purchaseyide kaldırmıslar:D yoksa yukleme paypalı olanlar genede yapıyordu ben sizin sayenizde ögrenmistim neyse allahtan 4 ay yüklemiştim idare edicez:D
J
JawBreaker
⭐ 18y
Kıyıda köşede bir tane daha üyelik kalmıştı ID PW unutmuştum bugün buldum piyasa yükselsin satılığa çıkartırız. 😜
demek isteigim purchaseyide kaldırmıslar:D yoksa yukleme paypalı olanlar genede yapıyordu ben sizin sayenizde ögrenmistim neyse allahtan 4 ay yüklemiştim idare edicez:D
4 ay yüklediğiniz hesabınıza yukarıda menulerden repurchasing ile istediğiniz kadar yükleme yapabilirsiniz 😘 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap