Arkadaslar sizde acaba oluyormu bilmiyorum. Herhangi bi job suit ile teleport olursam oyun direk atiyor. Fakat normal bi sekilde teleport olursam hic bir sorun yok acaba neden beni job suit ile teleport oldugumda oyundan direk atiyor ve nasil cozerim tesekkurler tekrar
Sro ile ilgili bi sorun
· 10 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Bnm Bir Kaç Arkadastada Var Geleck Updatelerle Düzelecek umuyorum...
fakat bu herkeste olmuyor ki herkeste olsa bi bug olayi diye dusunebiliriz. Ama bende olyor guilde diger arkadaslarda olmuyor ornegin
Benim 2 tane arkadas Var Bana Diyordu Teleport sorunun Çözdüm AMa thef suit ile Olamıyorum banada böle dediler İlkdefa sende ve arkadaslarda gördüm..
bende trader suit ile teleport oldugumda her seferinde direk oyun atiyor ama normal bi sekilde teleport oldugumda hic bi sorun yok anlamadim gitti
ilk kez mi oyle bir sorunla karsilasti acaba forum Very Happy kimse bilmiyor sanirim
fakat bu herkeste olmuyor ki herkeste olsa bi bug olayi diye dusunebiliriz. Ama bende olyor guilde diger arkadaslarda olmuyor ornegin
Bug olayıda herkezde olmaz
bu bir bugdur öyle birşeyin olması senden kaynaklanmayacagına ve oyununda böyle bir kuralı olmayacagına göre bir bug
gelecek updatelerde çözüme ulaştırılır.
ya bişey soracam bende bottA tam pot almayay geldiğinde direk masaüstüne atıo bunun bi çözümü varmı tşekkürler...
Bug olayıda herkezde olmaz
bu bir bugdur öyle birşeyin olması senden kaynaklanmayacagına ve oyununda böyle bir kuralı olmayacagına göre bir bug
gelecek updatelerde çözüme ulaştırılır.
saol ne cok sert elestiriler di wuuuw dondum kaldim
eskiden trader takılıyken ve kervan varken ısınlanamıyorduk ya
şimdi ise kervan olsada olmasada ısınlanırken sorun yasamamızın sebebi o Wink
şimdi ise kervan olsada olmasada ısınlanırken sorun yasamamızın sebebi o Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap