Icerige atla
Extraloob

küçük bi sorun poc ile ilgili..

· 7 Yanıt · 1.6K görüntüleme
A
addIcFb OP ⭐ 19y
arklar arkadaş sro yu yüklemiş oyuna girip 10 dk oynuomuş pc kapanıormuş kendiliğinden neden acaba tşkrler
7 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
daha önce böyle kapanma durumları varmıymış yoksa eğer demek ki sro kastırıyor options dan görüntü ayarlarını low yapsın ardından kasa kapağını açsın hava girsin içeriye sonra sonucu yazsın bakalım.
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
aynen bir aralar bendede oluyordu kasayı açtım artık hep kassa açık kapalı kalınca içi hamam gibi olyuor pişiyor gibi ve restart filan atıyor yeniden başlıyor yani çok ısındığında pc otomatik yapıyor onu yada pervaneleri çoğaltsın dah çok ısınmasını önlemek için
A
addIcFb OP ⭐ 19y
saol tmm sölerim bi denesin tşkrler ..Ayrıca eet sro yu yükledikten sonra olmuş extrabeer
P
Prada ⭐ 19y

saol tmm sölerim bi denesin tşkrler ..Ayrıca eet sro yu yükledikten sonra olmuş extrabeer

Tahminim tamamen ısınmayla alakalı Wink Kasa veya parcalar belirli bi ısıya geldiğinde pc zarar görmemesi için kendini resetleyebiliyo.. Ekran kartı fansızsa arkadaşının bundan kaynaklanıyor olabilir.. Extra bi kasa içi ufleyen fan alip ikinci harddiski yoksa kucuk soketten kasaya baglayıp harici bi fan olarak ekran kartının altına yerlestirebilir.. Inanılmaz farkediyo sahsen ben oyle yapıyorum pc de ısınma olaganustu boyutta duzelior Wink
D
DaHope ⭐ 19y
ram düşük olduğundan dolayı sro pc yi kasıor yada fazla açık kalmasından dolayı da oluordur
A
addIcFb OP ⭐ 19y
hayır ram dan deil daha önce oynuordu sildi yükledi ondan sonra oldu

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: