L Leet1 OP ⭐ 19y 16 yil once #1 >>> ! SRO DAMAGE BUG ! ROLLBACK GELİYORRR MU<<< TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
N Narcisse ⭐ 19y 16 yil once #2 öyle de olabilir ama ben şöyle biliyorum 1 lv 8 lv 16 lv vs staf alıyorsunuzezikten yüksege dogru takıyorsunuz damagenin artıgını görceksiniz ben bardlarla mp bugu yaptım o daha kullanışlı bnm için TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WeAre ⭐ 19y 16 yil once #3 onu herkez biliyor hacım önemli olan teleport olayı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metamorph ⭐ 19y 16 yil once #4 Oyun bug doldu. 🙄Ty Leet 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arcadia ⭐ 17y 16 yil once #5 Offf bu çok iyi oldu işte çok teşekkürler. 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Ottomanx ⭐ 16y 16 yil once #6 güzelmiş 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tengrİ ⭐ 19y 16 yil once #7 teleport işlemini yapan var .... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Truth ⭐ 18y 16 yil once #8 defece içinde geçerli. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kwot ⭐ 16y 16 yil once #9 samara gidip milyon kere yapıcam 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #10 >>> ! SRO DAMAGE BUG ! ROLLBACK GELİYORRR MU<<<işte olay budun tak çıkar npc'ye sat buyurun sonuçlarımız 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 16 yil once #11 nese: nese: nese: nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JetHomme ⭐ 19y 16 yil once (düzenlendi) #12 101Lv adama xD- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Impossy ⭐ 17y 16 yil once #13 Saçmalığa bak ya :S kastığımız expler gidecekmi şimdi? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #14 nese: nese: nese: nese: git kuzum ks yapma 😁 😈 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arcadia ⭐ 17y 16 yil once #15 İnşallah rollback gelmez ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JetHomme ⭐ 19y 16 yil once #16 rollback gelceğini sanmıyorum. yeni update felan gelir. oyun kapanır birazdan bence. çok yayıldı bu bug. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arcadia ⭐ 17y 16 yil once #17 5m bütçe ayırıyorum buna bakalım kaç K damage vuracağız ? 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K karems ⭐ 18y 16 yil once #18 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pislick_22 ⭐ 16y 16 yil once #19 inş alım satım enasında dc yemezsizni zuhahah TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Nicosha ⭐ 16y 16 yil once #20 wallahi oldu 69 wiz charla 350k attım:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil