Icerige atla
Extraloob

sp kasma

· 8 Yanıt · 2.2K görüntüleme
N
nadir90 OP ⭐ 18y
arkaşalar 16 lvl bow sos buldum ve sp kasıyorum 9 fram var char str blade ne kadar sp kasmalıyım bilmiyorum tavsiye almak istedim şimdiden saolun =)ve Suanda 2k sp var
8 Yanıt
B
By_Sheytan ⭐ 19y
arkaşalar 16 lvl bow sos buldum ve sp kasıyorum 9 fram var char str blade ne kadar sp kasmalıyım bilmiyorum tavsiye almak istedim şimdiden saolun =)ve Suanda 2k sp var

Kaç lvl İçin Farm Yapıcan ? Eğer HEsaplamak istiyorsan Sp Hesaplama Siteleri var googleye yaz çıkar
N
nadir90 OP ⭐ 18y
Yardımınız İçin Saolun Arkadaşarl
B
Beijo ⭐ 19y
arkadaşım artik 3D sox bow alip sp kasma devri bitti uğraşırsan boşuna vakit harcamış olursun aritk ong farm denilen yöntemle kendi yaptigin farmdan 10 kat daha hızlı sp kasabiliyorsun...gerekli bilgilere bu topicten ulaşabilrisin...
viewtopic.php?f=11&t=77830&hilit=Ong+Farm 👍
N
NiGHTMaRe_ ⭐ 19y
arkadaşım artik 3D sox bow alip sp kasma devri bitti uğraşırsan boşuna vakit harcamış olursun aritk ong farm denilen yöntemle kendi yaptigin farmdan 10 kat daha hızlı sp kasabiliyorsun...gerekli bilgilere bu topicten ulaşabilrisin...

bende sana ong farmı öneririm çok iyi sp kasabiliyosun
O
OverFeet ⭐ 18y

aynen katiliyorum hele hele kendi yan charınız varsa ....

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: