Güzel bir nuker OlmasI Lazım Elinizde ve lvl 45 46 47 48 olması lazım kastıracagınız carınız ve nukeri Tbotla oyuna sokuyoruz ötekınıde sro_loader la ve expaylaşımlı itam paylaşımsız party kuruyoruz trace atıyoruz yüksek lvl li carımıza nuker sonara tek atmalı ezik carınız 45 46 47 48 lvl olmalı ve 8 gap sp farm olmalı pree olmalı silver veya gold bakmışsınız kı aaa oda ne 8 k sp Ama preticket süre bittimi hiç ex gelmıo Mr. Green
-Resim Silinmiş.
Bir Gecede 8 k sp kasma :D
· 11 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
glavıe skıllerı acık elınde blade shıeld var ne ayak Mr. Green Mr. Green Mr. Green
glavıe skıllerı acık elınde blade shıeld var ne ayak Mr. Green Mr. Green Mr. Green
boşa farm yapmıoz blade oluoz blade 40 da ama sikiller acık degil 300 tanede sikil sıfırlama topladım 30 tane sikl sıfırlama şansım var bide power lvl den 10 m kazandım ayrıetten Mr. Green
boşa farm yapmıoz blade oluoz blade 40 da ama sikiller acık degil 300 tanede sikil sıfırlama topladım 30 tane sikl sıfırlama şansım var bide power lvl den 10 m kazandım ayrıetten Mr. Green
he ozmn ıyı
lvl75 nuker boncuk degil herkez gelıo 350 k 1hours lvl i gören koşuyo popcorn
güzel yakalamışsın Razz
aslında fake olabilir ama sağdaki direk skill koymak için kalan boş yerlerdede glavie skilleri var Wink adam belkide glavier olacak ilerde Twisted Evil
aslında fake olabilir ama sağdaki direk skill koymak için kalan boş yerlerdede glavie skilleri var Wink adam belkide glavier olacak ilerde Twisted Evil
Zaten glavier im ama sp kasıomkı hemen dönem blade şidmi kapattım sp farmmı:D10 k sp kastım ama yetmedı meret birazda sıfırladım oda yetmedı neyse 0 gap oldu sonra bidaha yaparım Mr. Green
ben 80 lvl de 9 gapla premium+sp ticket la mage lerde bir günde 7k civarı kasıyodum demekki bizim yaptığımız farm değilmiş Confused
ben 80 lvl de 9 gapla premium+sp ticket la mage lerde bir günde 7k civarı kasıyodum demekki bizim yaptığımız farm değilmiş Confused
Benım car lvl 48 di ogün şimdi 50 oldu o ayrı konu sonar kestım 8 gapla 8 li party kurdum ben kesmedım 75 lvl biri kestı sabaha kadar arknın carını aldım 2 car actım sabaha kadar 8 k Mr. Green
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
Kolay gelsın size . Sro Offline Hayat,Okul Online Artık 😊 Twisted Evil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap