Soyunuzu sopunuzu görebileceğiniz bir sayfa açılmış e-devlette , şu an herkes soyunu merak ettiği için site çökmüş durumda büyük ihtimal gün sonuna doğru yoğunluk azalır. Linki buraya bırakıyorum , belki girmeyi başarabilen olur;
Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama
Soyunuzu sopunuzu...
· 104 Replies · 25K views 0 reading
104 Replies
Sloganları vasat )))
Güzel click bait 😁
ergen youtuberlar böyle clickbait yapmıyor valla fena düştüm

Soyunu sopunu merak eden herekes girmeye çalışıyor site kitlenmiş giremiyorum :)
artık devlet bile soyunuzu sopunuzu bulun , gidin demiş :lol::lol::lol:8)
Güzel click bait 😁
Espri çok ortadaydı , yapmadan geçemedim 🤣
Erişim geldi girin...
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.ben çok merak etmiyorum sevdiklerim yanındadır gerisi kimin umurunda olur ki. Bence kimse tıklamasın mücadeleye devam
ben çok merak etmiyorum sevdiklerim yanındadır gerisi kimin umurunda olur ki. Bence kimse tıklamasın mücadeleye devam
Bir konuda mantıklı bir cümle kuracakmısın merak ediyorum doğrusu 🤔
vsroeditor.com
⭐ 16y
Now GGsummer7:
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
yarım saatir böyle 😄
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
yarım saatir böyle :D
20 dakikadan sonra sistem otomatik oturumdan çıkış yapıyor zaten , o yüzden pek anlamı yok beklemenin 😄
Büyük ihtimal gece rahatlar anca o zaman bakabiliriz.
bir rahat bıraksalar da soyumuzu sopumuzu öğrensek 😄
E
EnderGelisenOsasunaAtagi
⭐ 14y
ben çok merak etmiyorum sevdiklerim yanındadır gerisi kimin umurunda olur ki. Bence kimse tıklamasın mücadeleye devam
Bizi siteden çıkarıp yoğunluğu azaltmaya çalışıyorlar, böyle yalanlara kanmayalım.
yarım saatir böyle :D
aynı benimde 😄

Bizi siteden çıkarıp yoğunluğu azaltmaya çalışıyorlar, böyle yalanlara kanmayalım.
Ciddi misin sen?summer5:

Girebilen oldu mu ? hala giremedim ben, bu kadar berbat bir altyapı olamaz çok rezil bir durum..
Girebilen oldu mu ? hala giremedim ben, bu kadar berbat bir altyapı olamaz çok rezil bir durum..
Bende bakamadım site pert uzun zamandır. Büyük ihtimal bıraktılar ilgilenmeyi.
Log in to write a reply.
Log In