Icerige atla
Extraloob

Soyulma Olayını %80 Azaltan Çözüm Yöntemi

· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme
C
Creative OP ⭐ 19y
Evet arkadaşlar, eğer üzerinizde sun +7 vb. değerli itmeler varsa bu yöntemi uygulamanızı öneririm ama tercih size kalmış. Hemen anlatmaya başlıyayım, 4 tane 1 level çar açıyorsunuz ve bir guild kuruyorsunuz. Tam olarak hatırlmayorum guild storage kaç levelde açılıyordu ama işte guildi o kadar levele getirip storage yi açıyorsunuz(guild kasa). Sadece ama sadece açtığınız 1 level çarları bu guilde alıyorsunuz. Yalnız dikkat edin başkası olamayacak guildte. Bu açtığınız çarlara sadece ama sadece storage yetkisi veriyorsunuz. Bundan sonra oyundan çıkarken itemleriniz bu 1 lw çarlardan birine aktarıp guild kasasına koyuyorsunuz itemlerinizi çalacak kişinin sizin 1 lw çarınıza giripte ordanda guildinizin storagesine gidecek kadar ileri görüşlü olma olasılığı olmadığından soyulma riskiniz %80 %90 oranında azalır.
13 Yanıt
S
Streetwise ⭐ 19y
Başlığını ufaltırmısın,caps lock tuşun açık kalmış heralde... ^^
A
Absence ⭐ 19y
Güzel yöntemmiş aslında
yanlız başlığı Soyulma olayına çözüm gibi bişey yazarsan daha iyi olur boyle anlatım bozukluğu oluyor
M
MrsRome ⭐ 18y
Güzel fikir gerçekten tuttum bunu. 🎅
L
lollolxdxp ⭐ 18y
gece çarın uyurken dc yediğinde soyarlar merak etme eğer bot kullanıyorsan..
P
gece çarın uyurken dc yediğinde soyarlar merak etme eğer bot kullanıyorsan..

Sen yapma o zaman 🎭
Ps: Güzel + mantıklı bi yöntemmiş 👍
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Mantıklı ...
C
Creative OP ⭐ 19y
Çok teşekkürler ve başlığı hemen küçülttüm özür dilerim CapsLock tuşu açık kalmışta ^^
C
Creative OP ⭐ 19y
Güzel yöntemmiş aslında
yanlız başlığı Soyulma olayına çözüm gibi bişey yazarsan daha iyi olur boyle anlatım bozukluğu oluyor

Haklı olduğunu düşünrek öyle yaptım çok teşekkürlerç 😄
A
acunhann ⭐ 18y
Bunun neresi mantıklı şimdi saturnde 2 çarım vardı ikiside gitti adam guild strogede ve stal çarımda itemler vardı ne varsa hepsini toplamış size tek tavsiyem her login olduğunuzda şifrenizi değiştirin adam 2. kez de soydu aynı çarları denemediğim yol kalmadı her gün şifreyi değiştiriyorum şu anda sorun yok gibi inş. olmaz
L
Lasthero ⭐ 18y
Sen bu yöntemi yazdıktan sonra bundan sonra herkes bakıcaktır emin ol 😄
R
Romeo. ⭐ 19y
Vah vah bunları akıl etseydim güzelim char soyulmazdı 🙄
F
frhtyksl ⭐ 18y
Sen bu yöntemi yazdıktan sonra bundan sonra herkes bakıcaktır emin ol :D

Haklısın ☕ 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap