Icerige atla
Extraloob

SBOT ALEXANDRIA SCRIPT SORUNU ÇÖZÜM YÖNTEMİ

· 16 Yanıt · 12K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Charınız Alexandria'da repair yapamadığı için Hotan'dan potları almak zorundayız ve sbot Alexandria'ya gitmek için Samarkand-Constantine geziyor sonrasında Firavun'un Mezarına gidiyorsa
yapmanız gerekli olan ayar aşağıda gösterilmiştir bu şekilde yaparsanız char'ınız Hotan'dan direkt olarak Alexandria'ya gidecektir.

Special thx to extraloob.com ❤️

16 Yanıt
T
TniesT ⭐ 16y
Ben dw ye kayitliyim orda auto ve take chips işaretli kasma yerine geliyor alexandira ya
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ben dw ye kayitliyim orda auto ve take chips işaretli kasma yerine geliyor alexandira ya

dw-hotan-alexandria mı yapıyor yoksa farklı bir yoldan mı geliyor soru:
S
thae cheapest ayarı ne oluyor acaba 😊
T
TniesT ⭐ 16y

dw- hotan - alexandira direk boyle geliyor sonra ordan kasma alanina gidiyor
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
thae cheapest ayarı ne oluyor acaba :)

daha ucuza gidiyor gold olarak fazla tutmuyor.

dw- hotan - alexandira direk boyle geliyor sonra ordan kasma alanina gidiyor

demek ki tek problem oraların tikli olması görselde ki gibi yaparsak hiç sorun olmuyor.
S
ama mübarek çar istanbuldan gidiyor 😄 biz 50k verelim napalım hızlı kasılsında 😊
*
Ellerine Sağlık abi ❤️

Herkesin soruyordu bunu 😘
V
volaris ⭐ 18y
harikasın okan abi
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ellerine Sağlık abi ❤️

Herkesin soruyordu bunu 😘

baktım herkes soruyor ve çözemiyor en güzeli olayı çözüp uygulayıp çözümünü sunmaktır dedim 😎
B
benim ayarlar böylede potlar bittiği zaman geliyor hotana alıyo herşeyi sonra pc ya res atıyor yada yada herşey kapanıyor masaüstü bunun çözümü nedir acaba?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
benim ayarlar böylede potlar bittiği zaman geliyor hotana alıyo herşeyi sonra pc ya res atıyor yada yada herşey kapanıyor masaüstü bunun çözümü nedir acaba?

alexandria ile gelen bir problemde bu çözümü de basit ; http://www.extraloob.com/v6/download.html sayfasından ekran kartın modeline göre ati ve nvidia driver güncel sürümünü indir kur restart at pc ve modeme bir daha o sorun olmaz 😎
A
aramazmert ⭐ 18y
Eywallah kardeş
R
rETyO ⭐ 17y
payLasim icin saoL
L
zaten otomatik olarak bu botta ayarlıdır auto walk olarak. bnce konu sacma
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Charınız Alexandria'da repair yapamadığı için Hotan'dan potları almak zorundayız ve sbot Alexandria'ya gitmek için Samarkand-Constantine geziyor sonrasında Firavun'un Mezarına gidiyorsa
yapmanız gerekli olan ayar aşağıda gösterilmiştir bu şekilde yaparsanız char'ınız Hotan'dan direkt olarak Alexandria'ya gidecektir.

Special thx to extraloob.com ❤️

/ Güncel

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: