Beyler.. silkroad'a kendi bilgisayarım normal veya bottan cok duzgun bır sekılde gırıyorum fakat arkadasımın bilgisayarından giremiyoruz..Sorun şu Normal Client veya Botla.. Clientı acınca normalde Silkroad Guard kımıldamazken,yavas yavas kımıldıyor ve silkroadun acılması 10-15dk sürüyor..Oyuna girince de 10dk sonra lag girip dc oluyorum.. Yada botla girerken fatal hatası veriyor..Botu ve Silkroadu en az 15 kere reinstall yaptık ama hala aynı :/ modemide resetledik nolur nolmaz diye.. sizce neden ?
Sorun Bi Bakarmısın.. :/
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Buna benzer bi sorun bende'de vardı ben pc'cimdeki silkroadı sildim ve yeniden indirip kurdum hiç bi sorun kalmamışdı istersen bi dene.
Baya yaptık.. 4 kez 😊
Beyler.. silkroad'a kendi bilgisayarım normal veya bottan cok duzgun bır sekılde gırıyorum fakat arkadasımın bilgisayarından giremiyoruz..Sorun şu Normal Client veya Botla.. Clientı acınca normalde Silkroad Guard kımıldamazken,yavas yavas kımıldıyor ve silkroadun acılması 10-15dk sürüyor..Oyuna girince de 10dk sonra lag girip dc oluyorum.. Yada botla girerken fatal hatası veriyor..Botu ve Silkroadu en az 15 kere reinstall yaptık ama hala aynı :/ modemide resetledik nolur nolmaz diye.. sizce neden ?
arkadaşın sistemini yazar mısın? birde speedtest.net'ten bir test yapıp sonuçları yazarsan iyi olur 😜
arkadaşın sistemini yazar mısın? birde speedtest.net'ten bir test yapıp sonuçları yazarsan iyi olur :P
2Gb Ram & 1Gb Nvidia 9800 G-Force & P4 .. Speedtest yapamam cunku arkadas msnde degil 😄
arkadaşın sistemini yazar mısın? birde speedtest.net'ten bir test yapıp sonuçları yazarsan iyi olur :P
2Gb Ram & 1Gb Nvidia 9800 G-Force & P4 .. Speedtest yapamam cunku arkadas msnde degil :D
eğer sronun açılması bu sistemde 15 dakika sürüyorsa çok büyük ihtimal bağlantı sorunu vardır, aklıma başka sorun gelmiyor 😜
Eskiden böyle bı sorun yoktu.. yine tek tuk oluyordu ama reinstall yapınca gecıyordu.. bizde internetten olabılecegını dusunduk.Acaba öylemi :/
Eskiden böyle bı sorun yoktu.. yine tek tuk oluyordu ama reinstall yapınca gecıyordu.. bizde internetten olabılecegını dusunduk.Acaba öylemi :/
Peki int başka kişilerin kulanma ihtimali varmıydı çünki söledigin bu pc özzellikerinde ben 7 car acıyodum sbotla eskiden 😁
:)) Yok tek kendısı kullanıyor
Registry defterinizi bir temizleyin, trojan temizliğini deneyin... Bunlar benim ilk aklıma gelenler oldu...
Bide nasıl yapılacagını alabilirmiyim 😄
2-3 adet program indireceksiniz...
Registry Cleaner gibi... Ve Spyware Doctor gibi...
Artık ilaçlı ilaçsız bunu bulmak size düşüyor çünkü böyle paylaşımlarda bulunamıyoruz...
Registry Cleaner gibi... Ve Spyware Doctor gibi...
Artık ilaçlı ilaçsız bunu bulmak size düşüyor çünkü böyle paylaşımlarda bulunamıyoruz...
Pekı 😊 Saolun denıcem
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap